03/02/2017

OUTFIT / SHADES OF BLUE


Viikonlopun kunniaksi pääsen jakamaan pitkästä aikaa asupostausta! Tänään oli nimittäin sen verran kirkas helmikuinen iltapäivä, että ehdimme napata nämä kuvat lounaalle Brondaan suunnatessamme. Tämä asukokonaisuus nousi heti yhdeksi alkaneen vuoden lemppareistani ja koostui nätisti toisiinsa mallaavista sinisen sävyistä. Farkut bongasin aiemmin tällä viikolla Zarasta ja klassinen kipparitakki on muutaman vuoden takainen löytö Hennesiltä. Samaiseen siniseen sävymaailmaan kauniisti sointuvasta, ihanan lämpimästä Ralph Laurenin villahuivista on myös tullut lyhyessä ajassa yksi suosikeistani. Mitäs tykkäätte asusta?

Lounaan jälkeen käväisin Galleria Esplanadissa hartaasti odotetun &Other Storiesin ensimmäisen Suomen liikkeen avajaisissa, joista on tulossa pian enemmän juttua tänne. Pikkumies oli tietysti myös mukana menossa ja viihtyi oikein kiltisti vaunuissaan kaupungilla kierrellessäni. Nuo Bugaboon Buffalot ovat kyllä lunastaneet paikkansa jokapäiväisessä käytössä näiden kuluneiden kolmen kuukauden perusteella!

Mahtavaa viikonloppua ja palataan taas!


H&M coat / RALPH LAUREN scarf /  ZARA jeans / RALPH LAUREN bag / LAURA BIAGIOTTI boots / GINA TRICOT leather gloves


SHARE:

3 kommenttia

 1. Anonyymi2/04/2017

  Tässä asussa huomaa kuinka less is Møre! Itseltä löytyy aikalailla samat vaatekappaleet joten taidan ottaa asusta mallia jollekin päivälle :)
  PS. En tiedä onko mun puhelimessa jokin vika,mutta tosi hankala kirjoittaa tähän kommenttikenttään kun tähän päälle laskeutuu aina sellainen valkonen palkki,joten pahoittelut kirjoitusvirheistä :|
  -Sini

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sini kommentista ja ihana kuulla, että asu oli mieleesi! <3 Välillä täytyy tosiaan malttaa pysyä toimivissa perusväreissä, vaikka printtien sekoittamista ja kimaltavia yksityiskohtia rakastankin. Kiitos, kun mainitsit tuosta palkista myös. Olisikohan se tuo ylänavigaatiopalkki? Koitan selvittää, saako sen skaalautumaan paremmin ja käyttäjäystävällisemmim mobiilinäkymässä. Ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi2/04/2017

  Joo se on nimenomaan toi palkki! Ihanaa viikonloppua myös sinne!<3
  -Sini

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig