03/04/2017

IHO KEVÄTKUNTOON - TESTISSÄ MAYBEAUTYN TEHOKAS KUORINTAGEELI


Moikka pitkästä aikaa ja ihanaa maanantaiaamua teille! Viime viikolla blogi eli hiljaiselämää, kun vietimme perheeni kanssa yhteistä talvilomaviikkoa ja pyrähdimme muun muassa pikavisiitille Tukholmaan. Nyt täällä ollaan palattu taas normaaliin arkirytmiin ja tänään halusin tulla vinkkaamaan teille ihonhoitotuotteesta, johon ihastuin kovasti päästyäni sitä hiljattain testaamaan. Tämä MayBeautyn monitoimituote nimittäin taikoo ihon hetkessä kevätkuntoon poistamalla ihon sameuden syynä usein olevaa kuollutta ihosolukkoa tehokkaasti!

Oma rasvoittumiseen taipuvainen sekaihoni muuttuu pitkän talven aikana helposti ikävän sameaksi ja värittömäksi. Välillä se myös hilseilee ikävästi erityisesti poskipäistä, mutta samaan aikaan kasvojen t-alue kiiltelee päivän mittaan ja vaatii puuterointia. Ei kiva juttu todellakaan ja aamuisin saa välillä turvautua oikein isolla kädellä highlighterpuikkoon ja hohdepuuteriin, jotta iho näyttäisi hieman elävämmältä. Samea ihonväri vaikuttaa myös siihen, miltä meikki näyttää ja ikään kuin sammuttaa meikkiin käytetyn värikosmetiikan hehkun. Siksi olinkin enemmän kuin iloinen päästessäni testaamaan MayBeautyn The Incredible Face Gel -kuorintavoidetta, joka lupaa paitsi poistaa kuolleita ihosoluja ja tehdä ihosta pehmeämmän, myös puhdistaa ihohuokoset ja poistaa iholta ylimääräistä rasvaa. 


Miten tuote sitten toimii? Nimensä mukaisesti geelimäinen, lähes väritön tuote on helppo levittää puhdistetulle iholle, jonka jälkeen geeliä hierotaan pehmeästi iholle. On aika huikea nähdä, kuinka kuollut ihosolukko lähtee kasvoja hierottaessa heti irtoamaan pieninä hiutaleina! Itse hieroin koko kasvot läpi huolellisesti, mutta kuorintageeliä voi halutessaan käyttää myös paikallisesti esimerkiksi ainoastaan niihin kohtiin, joissa on epäpuhtauksia tai iho on selkeästi herkemmin rasvoittuva. Hierottuani geelin kasvoilleni ja annettuani sen vaikuttaa hetken, huuhtelin kasvot viileällä vedellä. Ja kyllä - iho oli heti selkeästi kuulaampi ja pehmeämmän tuntuinen. Puhtaalle iholle oli helppo levittää vielä kosteusvoide, jonka iho imaisi heti. Tein kosteutuksen jälkeen iholle normaalin päivämeikkipohjan lisäämällä kasvoille kevyesti meikkivoidetta, aurinkopuuteria ja peiteväriä. Kuvakollaasin oikeanpuolimmaisesta kuvasta huomaatte, kuinka kuultavalta iho näyttää kuorintakäsittelyn jälkeen kevyen meikkipohjan kanssa.


Itse käytin ensimmäiseen hoitokertaan noin puolet 10 millilitran pakkauksessa olevasta geelistä, joten siitä riittää helposti kahteen hoitokertaan. Ajattelin jatkossa ottaa rutiiniksi käydä kasvojen ongelmallisimmat ja helpoimmin rasvoittuvat kohdat läpi The Incredible Face Gelillä kerran viikossa. Näin iho pysyy koko ajan kauniin kuulaana ja pehmeänä. Huomasin myös jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, että kasvojeni iho rasvoittuu aiempaa vähemmän, mikä on tietysti erittäin hyvä lisäbonus!

Ilokseni sain tänne MayBeaytylta alekoodin lauragel, jonka kautta saatte nyt -30 %:n alennuksen heidän verkkokaupastaan. Koodi aktivoituu automaattisesti klikkaamalla tätä linkkiä. Nyt kannattaa ehdottomasti käyttää tuo tarjous hyväksi - iho kiittää!


* yhteistyössä MayBeautyn kanssa


SHARE:

4 kommenttia

 1. Nyt hairahduin ja tilasin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sini kommentista! Itse olen tykännyt tuosta kuorintageelistä tosi paljon nyt useamman käyttökerran perusteella ja toivon, että tuotteesta on kovasti iloa myös sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Pakko oli tulla kommentoimaan. Tilasin tätä geeliä ja täytyy sanoa että todella positiivinen yllätys! Nyt jo parisen kertaa ennättänyt testaamaan ja hitsit miten pehmonen iho kyllä nyt kun on saanut kuorittua kaiken ylimääräisen. Ihan huippu! Ja todella hellävarainen, paljon paremmin toimii kuin kalliin brändin 'tutkittu' kuorinta-aine hienoine ominaisuuksineen. Hinta-laatusuhde tässä siis todella kohdillaan :)

  VastaaPoista
 4. Kiva, kun laitoit kommenttia Netta ja olen tosi iloinen, että olet tykännyt tuotteesta! Olen ihan samaa mieltä kanssasi siitä, että siinä on hinta-laatusuhde todella kohdallaan. Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig