22/09/2017

GREETINGS FROM STHLM


Ihanaa perjantaita ja terkkuja Tukholmasta! Eilen vierailin Tukholman Fotografiskassa erään yhteistyökumppanini järjestämässä Fashion & Retail Day -tapahtumassa. Tapahtuman pääyhteistyökumppaneina toimi Ellos, joka järjesti tapahtumassa myös syksyn ja talven trendeihin painottuneen muotinäytöksen. Muita yhteistyökumppaneita tapahtumapäivässä olivat muun muassa Jotex, Asos, Superdry, The Body Shop, Wakakuu sekä Mall of Design. 

Paikalla oli iso määrä ruotsalaisia bloggaajia ja oli todella kiva päästä kurkkaamaan, miten tämäntyyppisiä vaikuttajatapahtumia järkätään Tukholmassa. Päivä jatkui iltaan saakka, mutta valitettavasti jouduin tällä kertaa poistumaan kotimatkalle jo vähän aiemmin. Joka tapauksessa oli kiva osallistua tapahtumaan, kuulla mielenkiintoisia puheenvuoroja, kurkata paikalla edustettuina olleiden brändien tuleviin mallistoihin ja viettää samalla minilomaa yhdessä perheen kanssa.


Sametti on syksyn kuuma trendi ja se näkyy vaatteiden ohella myös sisustuksessa. Etenkin vihreän eri sävyt ja puuterinen pinkki ovat nyt todella suosittuja kodintekstiileissä. Jotexin valikoimassa on muun muassa herkullisen värisiä raheja, torkkupeittoja ja tyynyjä ja tuo pinkki sohva on todella ihana!


Asoksen syksyn ja talven mallistosta löytyy muhkeita toppatakkeja, leoprinttiä, metallisävyjä, kukkaprinttejä ja kauniita, 80-lukuhenkisiä pastellivärejä. Pinkki jatkaa edelleen vahvana trendivärinä ja sen ohella nähdään paljon laventelinlilaa ja metsänvihreää.


The Body Shopin talveen ja erityisesti joulusesonkiin suunniteltu tuotevalikoima pitää sisällään erilaisia marjoilta ja vaniljalta tuoksuvia vartalonhoitotuotteita. Brändin perinteinen, kauneudenhoitotuotteita sisältävä joulukalenteri on tänä vuonna muuten superherkullisen karkkisävyinen! 

Tässä vaiheessa toivottelen teille mitä parhainta viikonloppua ja palataan taas pian!


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig