27/11/2017

[OUTFIT] - CULOTTES & PEARLS


Mainiota maanantaita! Teittekö perjantain ja viikonlopun aikana hyviä Black Friday -hankintoja? Omalla ostoslistallani oli muutamia kosmetiikkahankintoja ja suunnistin perjantaina illalla vielä keskustan Zaraan, jossa osa vaatteista ja asusteista myytiin Black Fridayn kunniaksi -50 %:n alennuksella. Saavuttuani Aleksin liikkeeseen huomasin, että paikalla on tooodella paljon muitakin ja vaaterekkien välissä liikkuminen vaunujen kanssa oli hieman haastavaa. Sovittelin muutamaa juttua, mutta mukaan lähti sitten kuitenkin vain ihana helmilaukku ja siihen matchaavat helmikoristellut hansikkaat. Nämä olivat tietysti normaalihintaisia, damn. Mutta heti nuo molemmat nähtyäni päätin, että ne lähtevät mukaan! Rakastan helmitehosteita, joita on Zaran farkuissa, neuleissa ja asusteissa näkynyt pitkin loppukesää ja syksyä. Helmikoristeet tuovat asuun heti ihanaa naisellisuutta ja saavat vanhan villakangastakin näyttämään uuteen kauteen päivitetyltä. 

 Helmikoristeltu laukku tulee olemaan käynnissä olevan pikkujoulukauden suosikkini, koska pienestä koostaan huolimatta se vetää sisäänsä kaikki tärkeimmät jutut puhelimesta puuterirasiaan ja huulipunaan. Helmikirjallut hansikkaat ovat kiva vastapari näille viime talvena hankkimilleni niittihansikkaille, jotka sopivat mielestäni paremmin vähän edgympiin tai vastavuoroisesti pelkistelympiin asukokonaisuuksiin.


Näiden lauantaina Ted Baker -laattamalliston lanseeraustilaisuuden jälkeen Camillan nappaamien kuvien kautta sain vihdoin tänne blogin puolelle nämä syksyn lempparihousuni, jotka ovat olleet hankintahetkestä lähtien jalassani lähestulkoon joka viikko. Tykkään siitä, miten culottesit päällä on aina niin ryhdikäs olo ja nilkan vilahtaminen (värittömät sukkahousut toki alla) tekee asusta supernaisellisen. Kaiken lisäksi nämä housut ovat todella mukavat päällä! Yläosaa ja takkia vaihtamalla housuista saa taiottua ihan erilaisia asukokonaisuuksia ja syksyn aikana olenkin parittanut ne usein rennon bomberin tai t-paidan kanssa. Lauantaina päälle pääsi kuitenkin tekoturkistakki, joka on tämän vilukissan talven pelastun korkean kauluksesa ansiosta! Hauska sattuma muuten, että huomasin kenkiä lukuunottamatta asun kaikkien osasten olevan Zarasta, joka on kyllä yksi kaikkien aikojen lempparikaupoistani. furry coat / Zara
culottes / Zara
bag & gloves  / Zara
ankle boots / Laura Biagiotti


kuvat Camilla / edited by me

SHARE:

7 kommenttia

 1. Täytyy kyllä vähän nyt kehua itteä, että oonpas ottanu hyviä kuvia! :D Tosin helppoahan se on, kun on niin kaunis ja tyylikäs malli <3 Mä vähän pohdin vielä, että laittaisinko omat asukuvat kans jo esiin vai pystynkö oottamaan joulun yli!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vielä sinulle ja ihana, kun ehdittiin ottamaan kuvat lauantaina <3 Oli tuuria valon kanssa myös silloin ja taustakin toimii! :) Sun kuvista tuli mielestäni kanssa tosi onnistuneita <3

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis kokonaisuus, ihan siun näköinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Milla! <3 Tykkään tästä asusta kyllä tosi paljon ja on vielä tosi lämmin ja mukava päällä :)

   Poista
 4. Anonyymi11/28/2017

  Kyllä naisen hymy on kaunis:) En ostanut mitään perjantaina torstaina joulukortteja ostin:)t.Jani-75

  VastaaPoista
 5. Anonyymi11/28/2017

  Hieno turkki ja vieno hymy perjantaina en ostanut mitään torstaina oston joulukortteja:) T.Jani-75

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jani! Turkistakki on ollut viime aikoina kovassa käytössä, on tämänhetken suosikkejani!

   Poista

Blogger Template Created by pipdig