15/02/2018

5 x KOSMETIIKKASUOSIKIT


Tykkään testata säännöllisesti kosmetiikkauutuuksia. Meikkipussistani löytyykin yleensä aina jokin ajankohtainen trendituote, mutta sen rinnalla siellä on monia vuosien saatossa hyviksi havaittuja suosikkeja, jotka toimivat aina vain. Tänään halusin vinkata teille tämän hetken viisi hyväksi havaittua kosmetiikkasuosikkiani, joista osa on kulkenut meikkipussissani jo pidemmän aikaa ja osa muuttanut sinne vasta hiljattain.


Alkuviikon Tukholman reissultamme ostamani Gigi Hadid x Maybelline Eye Contour Palette -luomiväripaletti nousi heti uudeksi luomivärisuosikikseni! Kylmiä vaalealle iholle sopivia sävyjä sisältävä paletti on pigmentiltään erinomainen ja nämä viileät, violettiin ja harmaaseen taittuvat sumusävyt toimivat talvisessa silmämeikissä mainiosti. Paletissa on lisäksi silmän sisänurkan korostukseen ja kulmien alla käytettäväksi soveltuva keltaiseen taittuva sävy, joka avaa ja raikastaa ilmettä kauniisti.


Täydellisen mascaran metsästys on rankkaa hommaa ja tuntuu, että aina kun luulee löytävänsä uuden luottotuotteen, tulee vastaan toinen vielä aavistuksen parempi. Olen myös huomannut, että omat ripseni ovat vähän nuutuneet tämän kylmän talven jäljiltä ja tarvitsevat extrabuustia näyttääkseen sellaisilta kuin haluan niiden näyttävän. Päädyin ostamaan laivalta kovasti hehkutetun L'Orealin Paradise Extatic -mascaran, joka tuntuu näin muutaman päivän testaamisen jälkeen ajavan asiansa oikein mukavasti. Käytän mascaran alla Paradise-sarjaan kuuluvaa primer-pohjustustuotetta, joka sisältää ripsiä hoitavia vahoja ja vitamiiniuutteita.


Jo useamman vuoden ajan meikkipussissani kulkenut luottotuote on tämä Victoria's Secretin Beauty Rush -huulikiilto sävyssä Guava-Voom. Kiillon sävy on täydellinen persikkaisen pinkki ja se jättää huulet kauniin hohtaviksi. Olen testannut myös paria muuta Victoria's Secretin kiiltoa, mutta mikään ei peittoa tätä nimenomaista sävyä. Se tuntuu olevan muidenkin suosikki, sillä se ollut useamman kerran lähes loppuumyyty liikkeessä asioidessani ja olen ottanut tavaksi hamstrata tätä useamman tuubin kerralla. Käytän tätä sellaisenaan tai huulipunan päällä antamassa extrakiiltoa.



Uusi huulipunaihastukseni on Avonin Luxe-sarjan kermainen puna sävyssä Polished Rose*. Huulipunan koostumus kosteuttaa huulia kivasti ja luonnollinen sävy toimii loistavasti arkimeikissä. Avonin muiden punien tapaan tässäkin on erittäin korkea pigmentti, joka sävyttää huulet kertalevityksellä. Lisäplussaa kauniista hylsystä!

Oliko tässä joukossa teidän kosmetiikkasuosikkeja? 


* saatu blogin kautta

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig