17/06/2018

MÖET & CHANDON GRAND DAYN TUNNELMIA


Leppoisaa sunnuntaita! Toivottavasti teillä on ollut kiva viikonloppu ja mahtavaa, kun taas kerran ollaan saatu nauttia ihanista kesäkeleistä. Itselläni viikonloppu sujui rannalla loikoillen, järvessä pulikoiden ja rennosti mökkeillen - ah, miten hyvää pieni pyrähdys maalle tekikään ja antaa poweria huomenna alkavaan juhannusviikkoon! 

Palataan nyt kuitenkin vielä viime lauantaina juhlitun Möet & Chandon Grand Dayn tunnelmiin, jossa nautittiin tapahtuman nimen mukaisesti Möet & Chandon samppanjatalon antimia hulppeissa puitteissa. Grand Day on Möetin lanseeraama, 24 tuntia kestävä samppanjajuhla, jossa skoolataan tasatunnein kaikilla aikavyöhykkeillä. Helsingissä tapahtumaa juhlitiin päivän aikana Mattolaiturilla, Stockmann Roof -terassilla (josta muuten lämmin suositus!) sekä Ravintola Teatterissa. Me fiilistelimme päivällä koko perheen voimin aurinkoista keliä Mattolaiturilla ja nautimme samalla miehen kanssa lasilliset jääkylmää samppanjaa. Mattolaituri on yksi kesän omia suosikkipaikkojani ja toimii aina vain. Tänä kesänä tämä olikin ensimmäinen kerta, kun siellä ehdimme pistäytyä ja tykkäsin tosi paljon kauniisti koristelluista samppanjapäivän puitteista ja rennon tyylikkäästä meritunnelmasta.


Myöhemmin illalla suuntasimme miehen kanssa kahdestaan jatkamaan kuplivaa iltaa Möet & Chandonin ravintola Teatterissa järjestämään kutsuvierastilaisuuteen. Päiväasuni päivittyi samalla vähän juhlavammaksi, kun vaihdoin ylle valkoisen bodyn ja lemppariculottesit. Ilta oli huikean kiva ja sisälsi paljon tuttuja kasvoja, livemusiikkia, herkullisia suupaloja ja tietysti sitä samppanjaa! Teatterin tilavalla terassilla kelpasi fiilistellä valoisaa kesäiltaa ja tälläkin kertaa haluan osoittaa ison kiitoksen kutsusta Möet & Chandonille - oli upeaa saada olla mukana!



Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa ja Instagramissa
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig