01/02/2019

FRIDAY LUNCH AT BRASSERIE KÄMP

 
Loistavaa alkavaa viikonloppua! Tänään halusin vinkata teille yhdestä lemppari(lounas)paikastani Helsingissä, johon tänään suuntaisin pikaisesti pitkän aamupalaverin jälkeen vatsan kurniessa jo nälkäänsä. 

Klassinen, tyylikäs ja hienostunut - kaikki nämä sanat kuvaavat täydellisesti Hotel Kämpin alakerrassa sijaitsevaa Brasserie Kämpiä. Ravintolassa on päivittäin saatavilla kolmen ruokalajin vaihtuva lounasmenu ja peruslistalta löytyy läpi päivän herkullisia alkupaloja ja pääruoka-annoksia, jotka toimivat loistavasti myös lounaalla. Tänään päädyin erinomaiseksi toteamaani Kämpin nimikkoburgeriin, joten burgeriperjantaihan tästä tuli :) Ihanan rapsakkaan briossisämpylään rakennettu hamppari sisältää reilun Black Angus -jauhelipihvin, chipotle-majoneesia ja klassisia burgerielementtejä cheddarista mausteisiin. Lisukkeen tarjoillaan hotellin loistavia ranskalaisia ja pyynnöstä pöytään tuodaan myös majoneesiannos niiden kaveriksi.

Jos burgeri ei innosta, niin listalla on myös raikkaita salaatteja, keittoja ja pikkusuolaisia, kuten aina toimiva Toast Skagen. Ja ruuan lomassa on ihan parasta nauttia lasitetusta terassista ja katsella ohi kulkevia ihmisiä ja fiilistellä kaupungin sykettä.

Ihanaa helmikuun ensimmäistä!


Kämp Brasserie
Pohjoisesplanadi 29


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa ja Instagramissa
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig