29/03/2019

[OUTFIT] ALKUKEVÄÄN PARAS TAKKIHANKINTA - LONG DOWN COAT


Mainiota perjantaita! Kevät alkaa olla vihdoin jo ovella ja kohta päästään keventämään talviuniformua - jeee! Selkeä kevään merkki ovat tällä viikolla käyntiin pyörähtäneet Stockan Hullut Päivät, joilla pyörähdin eilen ja kyllähän sieltä muutamia hyviä löytöjä, kuten Calvin Kleinin ihania alusvaatteita, mukaan lähti. Vaikka kevät tulee kohisten, on etenkin aamuisin ja iltapäivisin vielä todella koleaa ja pukeutuminen on aika haastavaa, kun ei tiedä, laittaako päälle talvinen toppa- vai kevyempi villakangastakki. 

Itse olen löytänyt tähän ongelmaan täydellisen ratkaisun: pitkän untuvatakin! Olen aina tykännyt aitountuvaisista takeista niiden keveyden ja hyvän lämmönerityksen vuoksi. Minulta löytyy kaapista useampi lyhyt untuvatakki, joita käytän keväämmällä, mutta kun iskin muutama kuukausi sitten Zalandolla silmäni tähän pitkään malliin en voinut olla klikkaamatta sitä ostoskoriin ja tilaukseen. Ja onneksi klikkasin, sillä takki on osoittautunut käytössä ihan parhaaksi. Kaunis suklaaruskea väri miellytti heti silmääni, sillä käytän paljon beigeä ja ruskean sävyjä ja tykkään tosi paljon takin kiiltävästä pinnasta ja kätevästä hupusta, jonka saa halutessaan irti kokonaan. Käytin takkia helmikuun kovilla pakkasilla ja olo sen kanssa oli mielettömän ihana: ihan kuin olisi ollut suojassa pahaa maailmaa isoon untuvamakuupussiin kääriytyneenä.


 New Yorkista lähtöisin oleva brändi Frieda & Freddies ei ollut minulle entuudestaan tuttu, mutta pikainen googlettelu paljasti, että heidän valikoimissaan on toinen toistaan upeampia untuvatakkeja eri pituuksilla ja väreillä, joten valinnanvaraa riittää. Zalandon Frieda & Freddies valikoiman löydät täältä. Voin todella lämpimästi suositella merkkiä, sillä tämä tilaamani takki on kestänyt kovassa käytössä moitteettomana ja on noussut nopeasti yhdeksi lempparitakeistani.


 Olen todella iloinen, että saimme nämä kuvat napattua Camillan kanssa muutama viikko sitten. Kuvauspaikaksi valikoitui upea Tuomiokirkko eikä kuvien ottohetki olisi voinut olla parempi, sillä saimme nauttia upeasta auringonpaisteesta ja sitä myöten mainosta kuvausvalosta. Kiitos vielä taitavalle valokuvaajalle ja ihanaa alkavaa viikonloppua teille!


  down coat / Frieda & Freddies
  knit / Tiger of Sweden
sunnies / Gucci 
belt / Gucci
bag / Louis Vuitton
  ankle boots / Dune London


 Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa ja Instagramissa
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig