21/03/2021

UUTTA ILMETTÄ OLOHUONEESEEN

*yhteistyössä Desenion kanssa

Maaliskuu etenee kovaa vauhtia ja kevättä alkaa olla jo selkeästi ilmassa. Meidän olohuone päivittyi tässä kuussa taas hieman, kun tilasin Deseniolta uuden julisteen kehyksineen tuomaan aavistuksen keväisen vihreää sävyä muuten hyvin neutraalein värein rakennettuun sisustukseemme. Vihreän sävyjä meiltä löytyy jo valmiiksi olohuoneesta muun muassa merenvihreän sohvamme muodossa, josta kirjoittelin aiemmin täällä. Vihreä on kauniin ajaton ja raikas sävy, joka tuo mielestäni juuri sopivasti piristystä kodin ilmeeseen yhdistettynä neutraaleihin vaaleisiin sävyihin ja luonnonmateriaaleihin. Oma valintani oli tällä kertaa kaunis abstrakti Green Abstraction No1 taidejuliste, jossa on maalattu vihreä pyörre beigellä taustalla ja rakenteellisella värillä ja tekstillä. Julisteessa on mielestäni juuri täydellinen murrettu vihreän sävy, joka ei ole liian tumma olohuoneen iltavalaistuksessakaan. Tätä kyseistä julistetta on saatavissa kahdessa koossa, joista valitsin meille suurimman mahdollisen eli koon 50 x 70 cm.


Deseniolta olen aiemminkin tilannut meille kotiin kauniita tauluja, jotka olen todennut laadukkaiksi ja joita on ollut helppo yhdistellä keskenään. Tykkään kovasti siitä, että Deseniolta voi valita haluamiinsa julisteisiin juuri oikean kokoiset kehykset, joiden avulla voi luoda kotiin esimerkiksi näyttävän tauluseinän. Sellaista olen pohtinut myös olohuoneeseen, jossa on nyt seinällä kaksi julistetta, mutta jatkossa mahdollisesti useampi eri kokoinen. Täytyy vain suunnitella seinän ilme harmoniseksi - siihekin löytyy kyllä todella hyvin apuja Desenion verkkosivuilta. Omia kehyssuosikkejani ovat kuvissa näkyvät ohuet mustat metallikehykset, jotka tuovat kivaa kontrastia vaaleasävyisille julisteille. Tykkään todella paljon erityisesti abstrakteista taideaiheisista julisteista sekä minimalistisista musta-valkojulisteista, joita meiltä löytyykin useammassa koossa ympäri kotia.

Näistä kuvista huomaattekin ehkä toisenkin muutoksen, jonka olohuoneemme koki maaliskuussa: tv muutti toiseen huoneeseen. Olemme miehen kanssa haaveilleet jo pidempään tv:n hankkimisesta makuuhuoneeseen, jossa olisi sitten kiva katsella yhdessä uutisia, sarjoja ja dokkareita lasten nukahdettua. Tällä hetkellä tv:tä ei muutenkaan ehdi katsella juurikaan, kun arki kahden minin kanssa on sen verran hektistä, joten luopuminen olohuoneen tv:stä ei tehnyt tiukkaa. Samalla huomasin hassusti, kuinka rauhoittava vaikutus sillä oli koko huoneeseen! Eli ehdottomasti hyvä päätös. Ja tv-tasosta on tarkoitus luopua ja hankkia sen tilalle mahdollisesti kaunis senkki tai rakentaa paikalle pieni lukunurkkaus nojatuoleineen. Sisustusprojekti tulee siis jatkumaan tästä ja lupaan taas päivitellä kuulumisia sen osalta, kun projektia saadaan taas eteenpäin.


Ilokseni sain tänne blogiin jaettavaksi alekoodin XWXAM5U, jolla saatte Desenion valikoimasta 30 % alennuksen (* koodia ei voi käyttää kehyksiin tai handpicked tai persoonallisiin julisteisiin). Koodi on voimassa 24.3. saakka eli jos kaipailet kotiin uutta ilmettä, kannattaa ehdottomasti hyödyntää tuo alennus.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig