22/11/2021

IT'S BEGINNING TO LOOK LIKE CHRISTMAS

*yhteistyössä Desenion kanssa

Joulu lähestyy hurjaa vauhtia ja on vaikea uskoa, että jo 4 viikon päästä koittaa jouluaatto! Tämä joulunaika on aina ollut yksi vuoden parhaista jutuista, kun kotiin saa kääriytyä viltin alle hyggeilemään glögimukin ja hyvän kirjan pariin. Aloitimme tänä vuonna joulufiilistelyn poikkeuksellisen aikaisin ja tällä hetkellä meillä onkin kotona jo täysi joulusisustus valmiina. Olen niin tyytyväinen, että päätimme tänä vuonna laittaa kuusen esille jo marraskuun alkupäässä, sillä kuusi tuo kotiin ihanaa tunnelmaa ja päivitti koko olohuoneen kertaheitolla jouluun. Rakastan myös kuusen valoja, jotka loistavat kilpaa kynttilöiden kanssa tuoden valoa tämän marraskuun pimeyden keskelle. Joku saattaa muistaakin, että meillä ollut useampana vuonna kotona valkoinen joulukuusi, mutta tänä vuonna päätin tilata sen tilalle uuden, lumihuurteisen version. En voisi olla tyytyväisempi tähän uuteen kuuseen, joka sopii sattumalta meidän harmaan ja vihreän sävyjä sisältävään sisustukseen täydellisesti. Tarkoitus on tehdä uudesta kuusestamme vielä kattavampi oma postaus myöhemmin, kun se on saanut yllensä koristeteet. Tällä hetkellä meillä on kuusessa ainoastaan valot ja koristelemme sen lasten kanssa yhdessä sitten lähempänä joulukuun alkua.

Jotta joulufiilistely ei jäisi pelkän kuusen ja kynttilöiden varaan päätin tänä vuonna panostaa täysillä myös avokeittiö-olohuoneemme seiniä koristavien julisteiden jouluilmeeseen päivittämiseen. Desenion tämän talven juhlakauden upeasta The Holiday Collection -mallistosta löysin meidän makuumme täydellisesti matchaavat jouluiset julisteet. Tyylikkään minimalistiset ja abstraktit julisteet beige-valkoisen sävyissä iskivät heti, joten valinta oli helppo. Tilasin kuusen viereiselle seinälle ison Happy Holidays No 1 -kuusijulisteen koossa 50 x 70 cm. Vastapäiselle seinälle tilasin samaisessa koossa tämän Happy Holidays No 2 -lumihiutalejulisteen. Olkkarin tauluseinälle innostuin tilaamaan vielä kuusijulisteesta hieman pienemmän version koossa 30 x 40 cm, joka pääsi seinälle itse maalamani öljyväritaulun viereen.  Kaikille julisteille valitsin samanlaiset metalliset mustat, yksinkertaisen tyylikkäät ja modernit kehykset.  Sekä kuusi- että lumihiutalejulisteessa on ihanat, joulutunnelmaan sopivat "Happy Holidays Wish you joy, peace, happiness, health, love and prosperity" tekstit, joita lueskellessa tulee lämmin joulufiilis.


On todella kiva, että Deseniolta saa eri sesonkeihin sopivia julisteita ja ekslusiivisia erikoismallistoja, Esimerkiksi loppukesästä tilasin meille useamman lempparisaarellamme Mallorcalla kuvatun julisteen juuri ennen syyskuista matkaamme Palma de Mallorcalle. Desenion joulujulistevalikoima on tänä vuonna mielestäni erityisen ihana, sillä se sisältää jouluisen punaisen, vihreän ja valkoisen sävyissä tunnelmaa huokuvia printtejä. Itseäni miellyttivät etenkin lumiset tunturimaisemajulisteet, jotka toimisivat pienimmässä julistekoossa (13 x 18 cm) myös upeina kortteina. Kannattaakin kurkata läpi koko valikoima, jos haluat helposti päivittää kotisi jouluilmeeseen.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig