24/09/2012

Moderni hevostyttö

Syksy etenee ja jostain syystä olen hurahtanut vahvasti lookiin, jolle annoin nimen moderni hevostyttö. Se kattaa uudistetun, citykelpoisen version perinteisestä konservatiivisen sporttisesta ja brittihenkisestä ilmeestä. Parkatakki, jämäkät nahkasaappaat, ruutupaita ja siisti bleiseri pelaavat saumattomasti yhteen ja mikä parasta, kerrospukeutumiseen nimeen vannova kokonaisuus on lämmin ja äärimmäisen mukava päällä.


Keräsin Polyvoren avulla kollaasin upeista sinisävyisistä syystakeista, jotka sopivat loistavasti farkkujen kaveriksi. Tänä syksynä parkatakki on erityisen ajankohtainen, mutta military-henkiset, kultaisin napein ja yksityiskohdin varustetut villakangastakit toimivat myös.Ruutupaidan ei tarvitse olla tylsä, sillä värivaihtoehtoja on vaikka kuinka melkein kaikkien suurimpien ketjujen valikoimissa.  Perinteisen puna-mustaruutuisen paidan rinnalla nähdään pastillisävyjä, trendikästä neotehostetta sekä maanläheisiä vihreän ja ruskean sävyjä, jotka on helppo yhdistellä muuhun kokonaisuuteen.


Trendikäs sinapinkeltainen ja lämmin konjakinsävyinen ruskea on upea valkoiseen ja farkunsiniseen yhdistettynä. Väri imartelee monia ihonsävyjä ja tuo kasvoja vasten olleessaan niille lämpöä ja tervettä hehkua. Moderni hevostyttö heittää niukan nahkatakin ruutupaidan päälle tai säväyttää toffeen värisellä parkatakilla.


Ryhdistä kokonaisuus napakoilla ratsastusaappaita muistuttavilla nahkasaappailla sekä kokonaisuuteen sopivan sävyisellä nahkavyöllä -ja laukulla. Hermes-tyylisellä silkkihuivilla tuot asuun ripauksen luksusta eikä liikoja koruja tarvita, sillä kokonaisuus on tarpeeksi näyttävä sellaisenaan.

Nyt intoilen vielä hetken tänään Lindexin nettikauppaan lanseeratusta Missoni-kokoelmasta ja huomenna on sitten varsinainen h-hetki kaikille Missoni-kokoelman faneille, kun tuotteet saadaan lopultakin näytille ja sovitettavaksi Lindex-myymälöihin!

Sweet dreams,
xoxo Laura
SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi12/13/2012

    Moikka! Aivan ihana blogi sulla tykkään:) mut tiiäkkö yhtää tosta villakangastakki kuvista alhaalla vasemmalla oleva kuva niin mistä se takki on? Se on just sellanen mitä oon ettiny iha kaikkialta:)

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa! :) Hitsi, en osaa kyllä yhtään sanoa, minkämerkkinen tuo takki on, kun tuon kollaasin olen Polyvorella tehnyt :( Toivottavasti löydät tuon takin vielä jostain!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template Created by pipdig