29/12/2012

Täydellinen joululahja

Ciao! Joulu on pian takana ja uusi vuosi kolkuttelee jo ovella. Siihen valmistaudun jo henkisesti ja pian alkaa kasassa olla jo kaikki oleellinen eli juhlahumuun sopiva mekko, asusteet, samppanja ja seura. Uuden vuoden juhlissa, joihin osallistumme, tulee olemaan aika jännittävä teema, mutta pidetään se vielä toistaiseksi salaisuutena ;)

Tähän väliin kuitenkin muutama sana joulusta, joka sujui tänä vuonna kotosalla ja läheisten parissa hyvin rauhallisissa merkeissä. Herkuteltua tuli oikein kunnolla, sillä joulupöytään katoimme kinkun, laatikoiden, rosollin, sillien ja sienisalaatin lisäksi itse graavattua lohta (hyvä S!) ja lemppariherkkuani eli mätiä punasipulihakkeluksen ja smetanan kera. Jälkkäriksi nautittiin juustoja, mantelikeksejä ja persikoita amarettoliemessä. Ja tietysti glögiä! 


Jouluaattona lahjapinossa odotti todellinen yllätys - ja erittäin mieluinen sellainen ruskean lahjapaketin muodossa. Tässä vaiheessa sormia jo kimeltöi päästä kurkkaamaan, mitä salaperäinen paketti piti sisällään, sillä ennakkotoivomuksia en ollut LV:n tuotteiden osalta esittänyt. Makuni oli kuitenkin ennakoitu täydellisesti ja lahjapakkauksesta paljastui juuri se ihanuus, jota olin jo aiemmin ihastellut! Kyseessä on LV Monogram Denim Shawl sävyssä blue, joka sopii todella mainiosti päivittäiseen käyttöön. Kiitos vielä tuhannesti S:lle tästä ja kaikille minua muistaneille ihanista lahjoista, erityiskiitos myös äidilleni! 


Tänään kävin vähän pyörimässä kaupungilla alennusmyynneissä. Toivomuslistallani aleissa ovat etenkin simppelit vaaleat paitapuserot, mustat korkeavartiset nahkasaappaat, musta nahkahame ja kullansävyiset asusteet.  Tuntuu, että juuri nuo tuotteet ovat kiven alla, etenkin vaaleita ohuita, mutta ei liian läpikuultavia peruspaitoja on harmillisen vaikea löytää...


Stockan aleista  löytyi torstaina täydellisen uuden vuoden mekon lisäksi myös tämä oikeassa ranteessa näkyvä kullanhohtoinen rannekoru. Uudeksi vuodeksi ehkäpä kultaa ja mustaa siis luvassa? Se selviää pian :)


Ihanaa viikonloppua!
xoxo Laura
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig