28/04/2013

New in: Michael Kors ballerinas

Hei taas! En ole aiemmin ehtinyt päivittää tietoja lopullisista Hullujen päivien saaliistani, mutta nyt säiden alkaessa pikkuhiljaa olla sen verran keväiset, että uskalsin avata ballerinakauden, on aika kertoa kenkäkokoelmani uusista tulokkaista. Hullaannuin nimittäin hullarihintaisista MK-ballerinoista niin paljon, että lähdin ensimmäistä kertaa elämässäni ennen aamukasia niitä Stockalta jonottamaan. Huh, mikä ryysis olikaan vastassa ja hirveää taistelua käytiin sopivista koista, jotka oli ikävästi merkitty US-mitoituksen mukaan! Onneksi lunttasin jalkaan valikoituneista Consseistani oikean koon (itselläni 8 eli 39) ja kiikutin ensimmäisen parin kassalle. Alunperin tarkoituksena oli siis hankkia nämä ihanuudet vain ruskeansävyisinä:
Mutta kuinka ollakaan, törmättiin sattumalta hyvän ystäväni J:n kanssa, joka oli suunnannut Stockalle nimenomaan mustansävyistä MK-paria metsästämään. Niinhän siinä kävi, että päädyin itsekin samaiset kengät ostamaan mustina. Onneksi hullarihinta oli aika passeli ja uskon, että molemmille pareille löytyy kyllä käyttöä. Ei myöskään harmita sitten niin paljon, jos toinen pari ehtii kesän aikana kulahtaa :)
Kumpi värivaihtoehto näistä on teistä kivempi?


Rentouttavaa sunnuntain jatkoa,
xoxo Laura
SHARE:

2 kommenttia

  1. Niin ihanat! Itsekin haaveilin kengistä, mutta en sitten lähtenyt niitä hakemaan. Molemmat värit ihania, ruskeat olisin itse luultavasti ottanut!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommetista ihana! Ja noi ruskeansävyiset oli munkin ykkösvalinta, kun ne on sitten helpompi matchata laukun ja muiden tällä hetkellä käytössä olevien asusteiden kanssa :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig