03/04/2013

New in: Ray-Ban Oversized Wayfarers

Aurinkoista huhtikuun alkua ja tervehdys täältä blogin puolelta pitkästä aikaa! Gradun kirjoittaminen ja viime kuussa minut mukaansa temmannut treeni-innostus ovat vieneet töiden ohessa leijonaosan aikaani, joten blogi on nyt ollut pienellä breikillä. Mutta päivitystahti tulee varmasti tiuhenemaan, kun saan puristettua maisterin tutkielmani kasaan, I promise :)

Tänään vuorossa juttua uusista ihanuuksista, jotka Ups kiikutti eilen kotiin. Näin sopivasti kevätauringon paistaessa jo ihan mukavasti taivaalta uusille aurinkolaseille olikin jo kova tarve! Malli, johon päädyin, on Ray-Banin klassisesta unisex Wayfarer-mallista muunneltu hieman naisellisempi oversized-malli. Ja värinä klassinen musta, vaikka kilpikonnakuosinen vaihtoehtokin houkutteli. Lasit tilasin Shopbopilta P.S I love fashion -blogin Lindan innoittamana. Näyttivät nimittäin tosi hyviltä Lindan kasvoilla, joten arvelin näiden sopivan täydellisesti myös omaan tyyliini. Lasien mukana tulee myös nahkainen säilytyskotelo ja puhdistusliina:
Luin vähän aika sitten haastattelun, jossa eräs optikko totesi, että suomalaisten, joilla on tyypillisesti korkeat poskipäät, lyhyt nenänvarsi ja kapeat kasvot, on hankala löytää kasvonpiirteisiinsä sopivia aurinkolaseja. Allekirjoita tämän täysin, ja siksi Ray-Banin klassikkomalli tuntui omiin piirteisiini parhaiten sopivalta vaihtoehdolta. Pidän näiden lasien simppelistä muotoilusta ja tukevasta rakenteesta, joka sopii yllättävän monelle julkkiskaunottarellekin, kuten alla oleva kuvakollaasi todistaa:
Lasit löydät täältä, ihanaa ja rentouttavaa päivää!

xoxo Laura
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig