22/07/2013

Lunch time: Nice Cote d'Azur


Nyt on lomailut tältä kesältä lomailtu ja arki kutsuu! Blogikin virkoaa pikkuhiljaa taas eloon, niin paljon juttuja on ehtinyt viime aikoina tapahtua, että olen pysynyt superkiireisenä ja niistä kerron myöhemmin lisää :) Mutta nyt hieman lomajuttuja. Viikko Nizzassa sujui upeasti ja hieman haikein mielin nousimme S:n kanssa eilen lentokoneeseen. Viikon aikana tuli pyörähdettyä myös Monacon puolella, josta tulossa kuvamateriaalia myöhemmin. Tässä kuitenkin alkuun hieman kuvia viikon toiseksi viimeisen päivän lounasreissultamme, jolloin vihdoin pääsimme maistamaan oikein kunnon kotitekoista Salade Nicoisea!

Aurinko helli meitä koko lomamme ajan ja valitsin lounasretkelle Saint-Laurent du Varissa sijaitsevasta ostoskeskuksesta löytämäni leopardikuosisen mekon. Vilpoisesta materiaalistaan huolimatta mekko on kostealla hellesäällä hieman liian kuuma ja jouduin myöhemmin palaamaan hotellille vaihtamaan päälle hihattoman vaihtoehdon. Sitä ennen ehdimme kuitenkin napata kuvat tästä asukokonaisuudesta, joka toimii varmasti loistavasti viileämmillä keleillä koti-Suomessa :)

WEARING:
Dress: Zara
Bag: LV
Sunnies: Ray-Ban
Sandals: Spirit Store (old) Lounaspaikka, jonka nimeä en valitettavasti muista, sijaitsi pienellä sivukadulla lähellä hotelliamme ja oli selkeästi myös ranskalaisten suosiossa. Ja runsaat, tuoreista ja raikkaista raaka-aineista valmistetut salaatit tosiaan veivät kielen mennessään! Itse valitsin tällä kertaa maukkaan vuohenjuustosalaatin, mutta nizzansalaattia (joskaan ei näin hyvää) tuli muualla syötyä moneen otteeseen.Tällaisiin lomafiiliksiin on hyvä palata, toivottavasti teillä on ollut ihana loma myöskin!

xoxo Laura

SHARE:

4 kommenttia

 1. Heippa! Löysin blogisi juuri ja sen verran tyylimme kohtaavat, että oli luettava pidemmällekkin :) Ihan mahtava sattuma, että itsekin olin viime toukokuussa näillä suunnilla, tosin Cannesissa. Nizzassa piipahdin päivän verran parin viikon reissulla. Tuo mainitsemasi ostoskeskus jäi kokonaan näkemättä! Olen lähdössä Cannesiin lomailemaan taas ensi toukokuussa, joten täytyy ehdottomasti viettää hieman enemmän aikaa tuolla Nizzan puolella!

  VastaaPoista
 2. Heippa! Tosi kiva kuulla, että löysit blogini pariin ja koemme molemmat selkeästi rakkautta Etelä-Ranskaa kohtaan! :) Meillä ei viime kerralla ollut harmiksemme aikaa käydä Cannesissa, mutta Nizzan alue ja Monaco tulivat hyvin tutuiksi. Tuota ostokeskusta suosittelen ehdottomasti, itsekin bongasin sen alunperin googlatessani Kiko Cosmeticsin Nizzan myymälää (se ainoa sijaitsee nimeomaan tuolla ostoskeskuksessa). Nizza on kyllä ihana paikka ja Cannesissa ja Saint Tropezissa haluaisin ehdottomasti käydä myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ehdottomasti pistäytyä ensi kerralla tuolla ostoskekuksessa, itse shoppailin lähinnä Zarassa, varsinkin Monacon Zarassa tuli vietettyä tunti jos toinenkin ;D Me oltiin Cannesissa elokuvajuhlien aikaan, mutten harmikseni bongannut yhtään julkkista, heh :)

   Poista
 3. Tuolla ostoskeskuksessa on myöskin Zara, jossa oli meidän reissun aikana hyvät alet käynnissä ja paljon pieniä kokoja vielä jäljellä :) Oi vitsi, elokuvajuhlien aikaan olisi mahtava päästä Cannesiin, tahtoo kanssa!

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig