07/10/2013

KIKO Cosmetics Colour Party Palette

Hei jälleen ja taas vuorossa hieman kosmetiikkakuulumisiani. Tällä kertaa esittelyssä on yksi kesäisen Nizzan reissun löydöistäni: Kiko Cosmeticsin Colour Party Palette. Tämä monitoimipaletti on osoittautunut erittäin käyttökelpoiseksi, sillä se soveltuu hyvin sekä arki- että juhlameikkiin. Arkimeikissä lemppareitani ovat tällä hetkellä tuo kuvassa näkyvä kaikista vaalein sävy, joka sopii erinomaisesti pohjustukseen koko luomella käytettäväksi sekä sen vieressä olevan samppanjansävy, jolla korostaa kivasti silmän sisänurkkia. Syksyiseen sumusilmämeikkiin sopivat myös lilaan taittuvat sävyt, joita paletissa on peräti kolme erilaista. Sävyjen vahvistamiseen ja rajauksiin sopii hyvin paletin viimeinen sävy eli klassinen musta. Luumuiset sävyt korostavat sinivihreitä silmiäni kivasti ja niitä on mahdollista käyttää kuivina tai kosteina intensiivisemmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Vaikka kuvasta on ehkä hieman hankala erottaa, osa sävyistä on mattapintasia ja osa kimaltavia, joten sävyjä keskenään sekottelemalla saa luotua tosi kivoja yhdistelmiä.

Kikon kosmetiikkatuotteita ei muuten turhaan hehkuteta, sillä tämäkin paletti on paitsi kaunis, myös todella riittoisa! Kaikki Kikon meikkituotteet sisältävät runsaasti väripigmenttiä ja pysyvyys on hyvä. Ja lisäksi tuotteiden hinnat ovat ihanan maltillisia. Ärsyttääkin kovasti, ettei Suomeen ole Kiko Cosmeticsin myymälää ainakaan toistaiseksi avattu.


Lilaan taittuvaan silmämeikkiin yhdistän etenkin juhlissa usein hieman tummemman huulikiillon tai punan. Jane Iredalen tumman luumun sävyinen kiilo tuo kauniin hohteen huulille. Kiillon toisessa päässä on vielä väritön huulilakka, jota värillisen kiillon päälle lisäämällä saa todella herkullisen lopputuloksen.


Kikon pakkaukset ovat kyllä upeita! Liäsbonuksena mainittakoon vielä, että paletissa on iso peili, jonka avulla meikkiä on helppo korjailla tiukassakin paikassa, kuten liikkuvassa junassa (kokeiltu on!) :)


Kivaa alkanutta viikkoa!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig