01/10/2013

Watt's Up!

Hei pitkästä aikaa! Täältä ruudun takaa kirjoittelee vielä viime viikon jäljiltä hieman nuhanenäinen neitonen. Ensimmäinen syysflunssa yllätti ja viikonloppu menikin  pyjamassa peiton alla toipuen. Harmikseni en ole flunssan vuoksi niitä lupaamiani asukuviakaan saanut kuvautettua, mutta koitetaan niitä tällä viikolla uudella yrityksellä napsia :)

Tällä kertaa halusin tulla päivittämään tuoreet kosmetiikkakuulumiseni muutaman uutuushankintani myötä. Kosmetiikkavalikoimani nimittäin täydentyi viime viikolla, kun Lookfantastic.com -nettikaupasta tilattu odotettu paketti vihdoin saapui. Ja mitä sieltä sitten löytyikään? Kaksi suosittua huipputuotetta: Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion -silmämeikinpohjustusvoide ja Benefitin Watt's Up -highlighter. Näistä molemmista luin monen monta positiivista arviota ja lopullisen ostopäätökseni sinetöivät sitten ihanasta Jonnamaista-blogista saadut vinkit. Otin molemmat tuotteet  heti osaksi päivittäistä meikkausrutiiniani ja ihan mielettömän toimiviksi ne ovat kyllä osoittautuneet.

Itselläni on helposti rasvoittuva ihotyyppi ja aiemmin olen käyttänyt muun muassa Lumenen ja Guerlainin silmämeikinpohjustusvoiteita, mutta en ole koskaan ollut tyytyväinen luomivärin ja rajauskynän pysyvyyteen. No, nyt löytyi ylivoimainen voittaja, sillä Urban Decayn silmämeikinpohjustusvoide on koostumukseltaan ihanan kevyt, ihonsävyyn hyvin sulautuva eikä voiteen kiinnittäminen vaadi edes puuterointia. Ja kuten todettu, pysyvyys on ihan omaa luokkaansa. Tämä tuote tuli kyllä meikkipussiini jäädäkseen! Eyeshadow Primer Potionin ylivoimaisuuden on huomannut myös moni muu, sillä Olivia-lehden viimeisimmässä numerossa se valittiin ammattilaisten suosikiksi omassa kategoriassaan.Benefit merkkinä ei ollut minulle entuudestaan kovin tuttu, mutta luin merkin puikkomaisesta highlighterista erittäin hyvät arvostelut useista nettilähteistä. Ja kyllä, tämä tuote todella toimii ja taikoo samppanjansävyisen, ihonsävyyn hyvin sulautuvan hehkun nuutuneillekin kasvoille. Itse käytän tätä lähinnä poskipäille ja kulmaluulle, mutta vinkkinä mainittakoon, että tuote soveltuu hyvin myös silmien sisänurkkien korostamiseen tai luomivärin alle tuomaan katseeseen säihkettä.

Molempia tuotteita voi siis lämpimästi suositella ja Lookfantasticin kautta tilattuna tuotteiden hinnat ovat hyvin maltilliset ja toimitus Suomeen ilmainen. Toimitus ei tosin ole ihan sieltä nopeimmasta päästä, sillä omaa pakettiani odottelin kolmisen viikkoa. Mutta hyvää kannattaa aina odottaa, vai mitä? ;)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig