24/09/2013

CHICISIMO - Real fashion on real people!

Hello! Tänään haluan jakaa kanssamme erään mainion jutun, jonka löysin vasta hiljattain. Kyseessä on Chicisimo -niminen sivusto, jossa tavalliset ihmiset esittelevät omia asukokonaisuuksiaan. Tarjolla on todella inspiroivia kokonaisuuksia ja täältä saa nopean silmäyksen myös monien suosittujen blogien asukuviin.

Yksi nerokas lisäominaisuus tekee sivustosta vielä paremman: tyylejä ja asukokonaisuuksia voi hakea haluamastaan maasta! Valittavana on Yhdysvaltojen lisäksi Aasia, Eurooppa, Afrikka, Latinalaisen Amerikan maat, Uusi-Seelanti ja Australia. Oikeasti, how cool is that! On kiva kurkistaa esimerkiksi länsinaapurimme katumuotiin, Pariisin tyylikkäiden ranskattarien lookkeihin tai Atlantin taakse. Vinkkinä omien kokemusteni pohjalta suosittelen vilkaisemaan Espanjan katumuotiin - näyttää uskomattoman hyvältä!


Sivustolta voi hakea tyylejä myös brändin ja tuotekategorian (esim. hameet, takit jne.) mukaan. On ihana katselle vaatteita oikeiden ihmisten, ei moneen kertaan photoshoppattujen mallien, päällä. Vaatteista ja asusteista saa näin heti todellisen kuvan ja esimerkiksi omalla hankintalistalla olevan käsilaukun koosta tai takin istuvuudesta saa heti realistisemman käsityksen verrattuna useiden nettikauppojen standardimallikuviin.


Chicisimo tarjoaa uskomattoman upeita kuvia, joista ammetaa pakostakin vinkkejä omaan pukeutumiseen, erilaisten elementtien yhdistelyyn ja asustamiseen. Suosittelen lämpimästi tutustumaan tähän sivustoon, joka koukuttaa nopeasti!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig