04/09/2013

Key looks: Fall - Winter 2013/14

Se on nyt sitten virallista: syksy on täällä kuukauden vaihtumisen myötä. Joka vuosi odotan mielenkiinnolla, mitä alkavan syksyn ja talven muoti tuo tullessaan. Kurkistus Lontoon, New Yorkin, Pariisin, Milanon ja Tukholman muotiviikkojen tarjontaan paljastaa, että tämä syksynä pukeudutaan musta-valkoiseen väricomboon, ryhdikkäisiin sotilaallisiin päällystakkeihin, tweedin kaltaisiin ylellisiin materiaaleihin ja nahkaan päästä varpaisiin.

Milanon muotiviikoilla loistivat vahvat, etnisin vivahtein koristellut kuosit, kiiltävät materiaalit ja ylellinen nahka. Versacen näytöksessä nähtiin myös räiskyvää keltaista, joka piristää varmasti siihen rohkeasti pukeutuvan syysilmettä! Dieselin näytöksessä lavalle marssitettiin pelkistetyn maskuliiniisia asukokonaisuuksia, joista viehätyin kovasti. Särmää asuihin toivat Christian Louboutinin aloittamaa niittilaukkuvillitystä henkivät, terävin piikkiniitein koristellut laukut.Moschinon ja Burberryn näytöksissä esillä olivat erityisesti upeat, armeijalta vaikutteita saaneet päällystakit. Pariisin muotiviikoilla esitelty Chanelin mallisto henki modernia naisellisuutta ja jatkoi Chanelille tunnusmaisten upeiden tweedkankaisten asujen linjaa. Ihania utuisen pehmeitä kokonaisuuksia merkin luksustyyliin mieltyneille on siis tarjolla tänäkin vuonna. Dior ja Michael Kors marssittivat lavalle yksinkertaisiin, mustanpuhuviin asuihin pukeutuneet mallinsa ja huomio kiinnittyi erityisesti Diorin moderniin nahkamekkoon, joka oli nykyaikainen versio perinteisestä juhla-asusta. Myös musta-valkoisia asukokonaisuuksia nähtiin tänä syksynä paljon. Altuzarran näytöksessä nähtiin myös kauden nouseva trendi: korostetut olkapäät ja epäsymmetriset leikkaukset.
Muotiviikkojen tarjonnan pohjalta voidaan todeta, että tänä syksynä toimivat koristeelliset more is more -kokonaisuudet, joiden vastapainona nähdään pelkistettyjä, modernia herraintyyliä henkiviä asuja. Värikartalla pintansa pitää musta, jonka rinnalla nähdään räiskyvää keltaista, punaista, valkoista, harmaan sävyjä sekä lämmintä kamelinruskeaa. Itseäni materiaaleista miellyttää etenkin nahka, jonka käytössä ei tänä syksynä ja talvena tarvitse säästellä! Päivitä vaatekaappiisi siis nahkaiset pöksyt tai hame yhdistettynä trendikkäisiin (ylipolven)saappaisiin ja sotilaalliseen takkiin ja pärjäät niillä pitkälle.

Lisää kuulumisia mm. syksyn kosmetiikkauutuuksista tulossa täällä blogin puolella pian, pysykäähän kuulolla!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig