11/09/2013

3 x black boots

Katsastin hiljattain läpi Zaran kenkävalikoimaa ja muutama herkullinen uutuus osui erityisesti silmääni. All black -linjalla mennään tällä kertaa, koska mustat kengät ovat ne mielestäni ne kaikkein monikäyttöisimmät ja helpoimmin erilaisiin asuihin yhdistettävät jalkineet näin syksyisin. Mustat kengät ovat aina tyylikäs valinta ja mielestäni ne ovat erityisen ihanat tummien pillifarkkujen, nahkahousujen tai mustien sukkahousujen ja hameen kaverina.

Zaran Chelsea-nilkkurit ovat sofistikoituneet, yksinkertaisen tyylikkäät nahkakengät farkkujen ja hameen kaveriksi. Nämä sopisivat mielestäni loistavasti jakun, vekkihameen, neuleen ja mustien sukkahousujen kanssa yhdistettäväksi. Kotiutin nämä viime viikolla vaatekaappiini ja ne ovat osoittautuneet superihaniksi työkäytöön ja kaupungilla tepasteluun. Tämänhetkiset syyslempparikenkäni ehdottomasti! Vinkkinä mainittakoon, että myös Acnen ja Asoksen valikoimista löytyy hyvin samantyylisiä yksinkertaisen tyylikkäitä nilkkureita.


Zaran biker-tyyliset, tyylikkäät bootsit kultaisilla yksityiskohdilla ja näyttävällä vetoketjulla ovat tarpeeksi rajut, mutta samalla sopivan hillityt arkikäyttöön ja toimistoon. Näiden kanssa pukisin nahkatakin, vahapintaiset pillifarkut ja rennon college- tai t-paidan.


Koska ylipolven saappaat ovat tämän syksyn ja talven ehdoton must have -asuste, löytyy myös Zaran valikomasta upea pari mokkaisia ylipolvensaappaita. Linjakkaat ja tyylikkäät saappaat, jotka sopivat upeasti tiukkojen housujen, farkkujen ja mekon ja tummien sukkahousujen kanssa yhdistettäväksi. Jalan linja säilyy kauniina, eikä "katkea" hameen ja mekon helman yltäessä lähelle saappaiden rajaa. Jos mokkanahka materiaalina ei innosta, löytyy mm. H&M:n valikoimasta nahkaisia, hieman jykevämmällä korolla varustettuja ylipolvensaappaita.



Näillä kehtaa kulkea juhlavimmissakin tilaisuuksissa ja kaikki sopivat hyvin klassista tyyliä täydentämään!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig