03/01/2014

Missoni in my mind

Kivaa perjantaita! Lupaamani joulukuvat ovat vielä kamerassa ja tulossa tänne pian, mutta tänään ajattelin esitellä jo ennakkoon erään joululahjan, jonka hankin itselleni viime kuussa. Oikeastaan kyse oli aikaisesta joululahjasta, sillä tämä pääsi kyllä käyttöön jo ennen aattoa :)  Kyseessä on Stockmannilta hankittu Missonin Leonora Multicolor -silkkihuivi, jonka kauniit sävyt hurmasivat minut täysin! Huivissa on klassinen siksak-kuvionti, josta Missoni on tunnettu ja toisiinsa kauniisti sointuvat mintun, beigen, lilan ja vaaleanpunaisen sävyt.
Missoni Leonora Multicolor Silk Scarf


Leonora-huivia myy Stockmannin lisäksi Pret A Beaute-verkkokauppa, joka vinkkaa yhdistämään huivin esimerkiksi mintun tai pinkin sävyiseen kynähameeseen, hihattomaan lohenpinkkiin toppiin ja vaalean pinkkeihin korkoihin. Oi vitsi, miten herkullisen sävyinen kesäasu noista syntyisikään!

Itse pidän erityisesti siitä, miten raikkaansävyinen huivi tuo talvella kasvoille väriä. Näinä talvikuukausina yhdistän huvin tummansiniseen jakkuun, kalpean pinkkiin toppiin ja mustiin pillifarkkuihin tai tummansiniseen kotelomekkoon. Koitan saada asukuvia huivista tänne piakkoin, nyt ihanaa alkavaa viikonloppua!


SHARE:

2 kommenttia

Blogger Template Created by pipdig