12/02/2014

Hotel life in Berlin

Hei pitkästä aikaa! Viime viikko meni Berliinissä ja oli ihan mahtava! Nyt ollaan kotiuduttu takaisin Helsinkiin, ja mukavien ihmisten ja lumettomien katujen lisäksi jäin kaipaamaan reissulta erityisesti upeaa hotelliamme. Kyseessä on nimittäin Hackescher Marktilla sijaitseva huoneistohotelli Adina. Adina sijaitsee Mittessä tosi hyvin kulkuyhteyksien varrella ja on luokitukseltaan neljän tähden hotelli. Ja todellakin, Adina oli jokaisen tähden arvoinen! Superviihtyisä ja kodikas lobby sekä tilavat ja siistit huoneet, jotka oli erinomaisesti varusteltu: jääkaapin lisäksi huoneesta löytyi mm. teetä, kahvia, kattava astiasto sekä lasit puna-, valko- ja kuohuviinille (luksusta!).


Hotellin alakerrassa sijaitsi kiva aulabaari, jossa nautimmekin muutamana iltana todella ammattitaitoisesti valmistettuja drinkkejä. Vnkkinä myös Berliinissä asuville tai sinne matkaaville, että Adinan Alto Bar tarjoaa kaikki drinkit 5 euron (norm. n. 12 - 16 e) Happy Hour -hintaan klo 17-19.00. En muista, milloin viimeksi olisin juonut yhtä hyvää Singapore Slingiä, nam! Aulabaarin yhteydessä toimi myös hotellin ravintola joka tarjoili aamiaisbuffetin (20 e) lisäksi muun muassa terveellisiä superfood-salaatteja ja trendikkäitä miniburgereita.


Oma lempparijuttuni hotellissamme oli ehdottomasti ihana spa-osasto saunoineen ja porealtaineen sekä pieni, mutta hyvinvarusteltu kuntosali. Siellä tulikin jo heti saapumispäivänämme treenailtua ja keräiltyä voimia iltaa varten ystäväni M:n The Club- nimisessä paikassa järkkäämiä kolmekymppisiä varten. Spa-osasto oli todella rauhallinen, ja koko päivän kestäneiden museo-ja shoppailureissujen päätteeksi oli ihana vetäytyä saunan lämpöön ja pulahtaa sitteen porealtaaseen rentoutumaan. Talon puolesta tulivat vielä pehmeät kylpytakit ja läpsyt, ah! Poreallasalueen katto oli muuten koristeltu hauskasti Swarovski-kristallein muistuttamaan kirkasta tähtitaivasta ja loi siten osaltaan kivaa iltafiilistä.


Mikäli siis olet suuntaamassa kaupunkilomalle Berliiniin niin suosittelen todella lämpimästi majoittumista Adineen! Lisää reissukuvia ja kuulumisia päivittelen tänne taas pian, palataan!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig