18/07/2016

MOËT & CHANDON SUMMER PARTY


Nyt on kaikille samppanjanystäville luvassa herkullista silmänruokaa syötävän kauniiden kuvien muodossa ja tarinaa Moët & Chandonin tämän kesän kahdesta uutuudesta! Osallistuin nimittäin viime kuussa tämän tunnetun samppanjatalon loistavasti järjestettyyn Moët & Chandon Party Day -tapahtumaan, joka korkattiin käyntiin Helsingin Mattolaiturilla. Ja mikä olisikaan parempi tapa viettää kesälauantaita kuin tutustua uusiin samppanjamakuihin ja nauttia upeasta tunnelmasta keskellä Helsinkiä? Ei tule heti mieleen parempia vaihtoehtoja.

Moët & Chandon Party Day järjestettiin samanaikaisesti monessa muussakin maassa ja tapahtuman aikana lanseerattiin virallisesti kaksi samppanjatalon erityisesti kesäkauteen suunniteltua rosésamppanjauuttuutta: Pinot Noiria, Meunieria ja Chardonnayta yhdistelevä N.I.R. Nectar Impérial Rosé Dry -samppaja sekä Moët Ice Imperial Rosé -samppanja, joka on maailman ensimmäinen erityisesti jäiden kanssa nautittavaksi valmistettu rosé-samppanja. Maultaan Ice Imperial Rosé on samppanja on hieman makeampi, raikas ja hedelmäinen häivähdyksellä greippiä ja N.I.R. Nectar Impérial Rosé Dry puolestaan hienostuneen pehmeä ja kuiva.  Itse en luonnollisestikaan voinut näin raskaana ollessani samppanjoita maistella, mutta kuulin avecilta päivän aikana kattavat arviot molemmista kesäsamppanjoista. Avecini suosikiksi uutuuksista nousi N.I.R. Nectar Impérial Rosé Dry sen mukavan kuivan maun ja raikkauden ansiosta.


Mattolaituri tarjosi upeat puitteet tapahtumapäivän alkuillan fiilistelyille ja hieman viileästä säästä huolimatta tunnelma oli mitä mainioin. Mattolaiturilla kutsuvieraat saivat kaulaansa hauskan golden keyn, jolla pääsi sitten myöhemmin jatkamaan iltaa ravintola Teatteriin. Itse arvostan tapahtumajärjestelyissä juuri tällaisia harkittuja yksityiskohtia ja hyvää suunnittelua, joka tekee tapahtuman luonteesta arvokkaan ja saa vieraat rentoutumaan.


Pukeutumisen kannalta päivä oli hieman haastava, sillä kovin lämmintä ei valitettavasti ollut - joskaan ei sadettakaan. Paloautonpunainen, Palmasta hankittu mekkoni olisi ollut punaiseen Moschinon laukkuun yhdistettynä yksinkertaisen tyylikäs sellaisenaan, mutta viileä keli pakotti vetäisemään päälle nahkatakin. Kaulaan kietaisin vielä mieheltäni yllätyslahjana hiljattain saamani LV:n huivin, joka sopi mielestäni kauniisti muuhun kokonaisuuteen. Lasi kuvausrekvisiittana lainassa aveciltani :)Zara dress
Moschino bag
Louis Vuitton scarf
H&M jacket
earrings oldMattolaiturilta siirryimme Teatterin Kellobaariin, jossa pääsimme näkemään huikean hienon samppanjatornin! Henkilökunta täytti tornissa olevat lasit uudella Moët Ice Imperial Rosé -samppanjalla ja lopuksi koko komeus valaistiin tähtisadetikuin - wow!


Näin upeasti järjestetyssä tapahtumassa on harvoin tullut oltua ja päivä jäi mieleen yhtenä kesän tämänastisista kohokohdista. Lämmin kiitos vielä Moët & Chandoninille sekä Milttonille kutsusta!Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

2 kommenttia

  1. Oi ihana asu! :) Näytti muutenkin olevan upea tapahtuma!

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanasta kommentista Roxy! <3 Oli kyllä ihan huikean hienosti järjestetty tapahtuma!

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig