01/06/2017

TUKKA KESÄKUNTOON


Tänään pääsen pitkästä, pitkästä aikaa istahtamaan kampaajan tuoliin! Ai että - olen ihan superinnoissani tästä pienestä arjen luksushetkestä. Ja tietysti odotan jo etukäteen paljon sitä, miltä lopputulos tulee näyttämään. Testaan nyt ensimmäistä kertaa uutta kampaajaa ja siinä on aina oma tietynlainen jännityksensä, mutta uskon, että ammattilainen hoitaa homman hienosti kotiin!

Viimeksi olen ollut ammattikampaajan käsittelyssä noin vuosi sitten ja sen jälkeen värjäillyt tukkaa itse. Olen ollut tyytyväinen tähän järjestelyyn, mutta nyt kun perheeseemme kuuluu aktiivinen puolivuotias, halusin vähän hemmotella itseäni ja buukkasin ajan erääseen keskustan kampaamoon, josta olen kuullut hyvää. Siitä ja uudesta kesätukasta on tulossa vielä tarkemmin juttua blogiin myöhemmin!

Mitään kovin radikaalia muutosta ei tällä kertaa lähdetä tekemään, sillä vaaleat ja pitkät hiukset ovat juttuni, mutta toiveissani on hieman nykyistä viileämmän vaalea sävy. Tyvikasvua on myös tarkoitus tasoittaa ja latvoista napsaistaan pois ehkä muutama sentti. En ole vielä päättänyt, haluanko raitoja kahdella eri sävyllä vai päädymmekö yhtenäiseen platinanvaaleaan väriin. Onneksi sain koottua Pinterestin avulla mainion moodboardin siitä, millaista lopputulosta nyt lähdetään tavoittelemaan. Palataan pian ja upeaa kesäkuun ensimmäistä päivää!



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig