13/06/2017

TUKKATAIKOJA BOW:SSA


Ciao babés! Tänään ajattelin jakaa kanssanne muutaman sanasen hiusteni päivittämisestä kesäkuntoon, josta oli juttua aiemmin täällä. Olin siis reilu viikko sitten Yrjönkadun parturikampaamo Bow:ssa laitattamassa tukkaa entistä ehommaksi Annikan taitavissa käsissä. Edellisestä kampaajakäynnistä oli ehtinyt kulua pieni ikuisuus ja oli kyllä niin luksusta päästä istumaan hetkeksi ammattilaisen käsittelyyn kahvikupposen ja naistenlehtien ääreen! 

Koska olin ensimmäistä kertaa Annikan asiakkaana, kävimme aluksi läpi hiusteni värjäyshistoriaa ja ajatuksiani siitä, millaista lopputulosta toivoin. Päädyimme kahdella viileän vaalealla värisävyllä koko päähän tehtäviin raitoihin, jotta lopputuloksesta tulisi mahdollisimman kylmä vaalea, mutta ei kuitenkaan liian harmaa. Halusin erityisesti, että aiempaa hieman turhan lämpimän vaaleaa sävyäni taitetaan kirkkaammaksi, jotta tukka näyttäisi kesällä kivan raikkaalta. Annikan suosituksesta päätimme tehdä hiuksiini vielä vahvistavan ja pehmentävän keratiinitehohoidon. Hoito suojaa hiusta, poistaa sameutta ja antaa kaunista kiitoa, joten se sopi omaan talven kuivattamaan hiuslaatuuni mainiosti. 


Eilisestä asupostauksesta pääsittekin jo kurkkaamaan, miltä lopputulos hiuksissani tällä hetkellä näyttää. Tässä vielä nähtävillä Bow:ssa heti värjäyksen ja föönauksen jälkeen napattu kuva, jossa hiuksiin on tehty kevyet laineet. Latvasta napsaistiin noin sentti pois ja pituutta jäi kuitenkin tosi mukavasti. Vaikka hiustenkasvatusprojektini on yhä käynnissä, olen tyytyväinen, että oma tukka voi tällä hetkellä paljon paremmin kuin muutama vuosi sitten. Ennen kaikkea olen tyytyväinen hiusten paksuuteen - pituutta saisi tulla vielä sellainen viidestä seitsemään senttiä lisää, niin olisin enemmän kuin iloinen. No, täytyy koittaa pysyä kärsivällisenä ja vaalia hiusten hyvinvointia sillä aikaa sopivilla hoitotuotteilla ja biotiinia napsimalla. Nyt ihanaa tiistaita teille ja palataan!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig