27/07/2017

KESÄINEN SMOOTHIE BOWL


Kotimaisten mansikoiden osalta kausi on nyt parhaimmillaan ja niillä on tullut herkuteltua tällä viikolla päivittäin. Mansikoiden hinnat ovat tosin todella pilvissä, huh! Ymmärtääkseni siihen on syynä tämä kovin viileä kesä, mutta toivotaan, että suunta on kelien osalta vihdoin kohti parempaa. Ja mielellään sitä tukee kotimaisia mansikanviljelijöitä, kun voi vain kuvitella, kuinka rankkaa on olla yrittäjä tulojen riippuessa pitkälti vuosittaisen sadon onnistumisesta. 

Tähän kesäiseen marjapommiin miksailin pakastevadelmia ja -mustikoita ja heitin sekaan banaanin sekä lorauksen kookosmaitoa. Ja päälle tuli tietysti kotimaisia mansikoita ja tuoreita pensasmustikoita. Ihanan simppeliä ja superhyvää! 

KESÄINEN SMOOTHIE BOWL

2 hengelle

2 dl (pakaste)vadelmia
1 dl (pakaste)mustikoita
1 banaani
0,5 dl kookosmaitoa

Päälle:
tuoreita mansikoita ja pensasmustikoita
***

Kaada vadelmat ja mustikat blenderiin. Pilko sekaan banaani ja mittaa mukaan kookosmaito. Sekoita tasaiseksi massaksi ja annostele smoothiemassa kulhoihin. Koristele tuoreilla mansikoilla ja mustikoilla ja nauti heti!


SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihanat kuvat ja hyvä peruspohja, tota voi varmasti muokata haluaamaansa suuntaan omilla raaka aineilla niin paljon kun jaksaa! Taidan kokeilla tätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri kommentista! Tuohon peruspohjaan on tosiaan helppo lisätä esimerkiksi chiapuddingia lisärakennetta tuomaan :)

   Poista
 2. Superherkullisen näköistä! :)

  VastaaPoista
 3. Nam, tämä menee kyllä testaukseen! Ihanat kuvat <3

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig