20/10/2019

YVETTE x MARTINA AW19 -MALLISTON LANSEERAUS


Sporttista sunnuntaita! Tänään aion suunnistaa Messukeskukseen I love me -messuhulinoihin, mutta otetaan sitä ennen katsaus tämän viikon torstaihin ja erittäin mielenkiintoiseen lanseeraustapahtumaan. Pääsin nimittäin torstai-iltana katsastamaan Wanhassa Satamassa pidetyssä Yvette x Martina AW19 -tapahtumassa, miltä Martina Aitolehden sporttibrändi Yvettelle suunnittelema uusin yhteistyömallisto näyttää.  Aitolehti suunnitteli ensimmäisen yhteistyömallistonsa Yvettelle keväällä ja pääsin silloinkin kurkkaamaan upean malliston toukokuussa pidetyssä muotinäytöksessä! Silloin rakastuin merkin mielettömän ihaniin, korkeavyötäröisiin, napakasti istuviin ja upeilla nahkamaisilla yksityiskohdilla varustettuihin treenilegginseihin, jotka nousivat nopeasti suosikkijuoksu- ja salihousuikseni ja ne ovat vilahdelleet tasaisesti myös IG Storieseissani. Yvetten verkkokaupassa tilattavissa olevat legginsit löytyvät täältä. Itse olen viilettänyt noissa mustissa treenitrikoissa kauppareissuille ja käyttänyt niitä perusmustien farkkujen sijaan kotona - niin mukavat ja hyvinistuvat ne ovat.

Torstain kauniisti toteutetussa näytöksessä lavalla nousivat upeat, tavalliset naiset, jotka toimivat malleina ilmentäen hienosti sitä, että malliston vaatteet sopivat kaikille koosta ja vartalotyypistä riippumatta. En harmikseni saanut napattua itse näytöksestä kuvanlaadultaan riittäviä kuvia - kamera ei ihan ehtinyt vauhtiin mukaan - mutta videoita tuli napsittua sitäkin enemmän ja näytöksestä mieleeni jäivät myös upeat nuorten esiintyjien tanssiesitykset! Muotinäytöksen juonsi Esko Eerikäinen ja lavalle nousi tietysti myös päivän päätähti Martina yhdessä Yvette Suomen toimitusjohtajan kanssa. Ennen varsinaisen näytöksen alkua nähtiin vielä mielettömän ihana video, jossa näytöksessä malleina esiintyneet naiset kertoivat jokainen vuorollaan, mikä tekee juuri hänestä kauniin.


AW19-mallistoon on valittu hallitseviksi väreiksi muodikas sinapinkeltainen yhdistettynä mustaan ja aina trendikäs armyn vihreä, joka toimii kauniisti musta-valkoisten printtitehosteiden kanssa. Aiemman Yvette x Martina #oneandonly -malliston tapaan tämä syksyn & talven #daretobe -mallisto korostaa kauniisti vartalon muotoja ja siinä on asennetta ja tekemisen meininkiä. Vaatteet ovat niin kauniita, että niitä käyttää mielellään treenien ulkopuolellakin. Mallistosta löytyy treenivaatteiden lisäksi uima-asuja ja vapaa-aikaan sopivia kokonaisuuksia, kuten huppareita ja pitkähihaisia cropattuja t-paitoja. Koska suosin treenivaatteissani pääsääntöisesti mustaa, ihastuin erityisesti uuden AW-malliston musta-valkoisiin, graafisilla printeillä koristeltuihin treenisetteihin.  Kuvassa näkyvä liivitoppi onkin hankintalistallani - se on todella upea!


Torstain lanseeraustilaisuudessa sain kotiin testattavaksi kauniilla mesh-yksityiskohdilla varustetun mustan treenitopin, joka pääsee heti käyttöön syksyn salitreeneihin. Kiitos kutsusta järjestäjille - oli ilo olla mukana!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig