13/04/2011

Hulmuavia helmoja

Vietän ansaittua vapaapäivää kotosalla pyykkiä pesten ja koulujuttuja tehden. Odotan myöskin innolla jo iltaa, kun lähden moikkaamaan siskoani ja äitiäni viinilasillisen äärelle, hyvien keskustelujen pariin. Laitoin kellon soimaan tänään suhteellisen aikaisin ja jalkani tuntuvat antavan vielä palautetta eilisestä hikilenkistä. Olen aloittanut tiukan kuntokuurin, jonka tarkoituksena olisi syödä entistä terveellisemmin ja lisätä liikuntaa, etenkin juoksulenkkejä nyt kun ulkona juokseminen on taas mahdollista :) Surffailin aamulla myös netissä, ja sain inspiraation erityisesti upeista mekoista, joita bongailin kevään ja kesän 2011 muotisivustoilla surffailessani. Kevään muoti näyttää suosivan eityisesti naisellisia kellohelmoja sekä upeita väriyhdistelmiä- ja kuviota.

Dennis Basson muotinäytöksessä nähtiin upeita leikkauksia
Etron itämaisvaikutteinen kokonaisuus
Rakastan tämän mekon läpikuultavan liehuvia helmoja, yläosan ristipunontaa ja upeita konjakinvärisiä nahkasandaaleja
Tämänkaltaiseen business chic-tyyliin olen tällä hetkellä erityisen tykästynyt, ja tähän kokonaisuuteen voisin itsekin mielelläni pukeutua
Kevään ja kesän ehdoton väri on puhdas valkoinen
Myös Voguen Anna Wintour ja Rose McGowan ovat ihastuneet naisellisiin mekkoihin. Pidän etenkin Annan upeasta kaulakorusta ja nudenvärisistä kengistä ja Rosen mekon vihreästä väristä ja materiaalista.
Photos Fashionising.com & all over press

Käväisin myös H&M:n nettisivuilla, joilla minua viehätti erityisesti tuo ylimmässä kuvassa oleva vaaleanroosa, rusetilla varustettu olkaimeton mekko. Myös kaksi hieman afrikkaisvaikutteista, simppeliä puuvillamekkoa miellyttivät silmääni. Molempiin mekkoihin voisi yhdistää rouhean, paksun nahkavyön vyötäröä korostamaan ja matchata sitten laukun ja kengät kokonaisuuteen sopivaksi.
photos H&M


Koska nyt on vielä harmittavan viileää eikä mekkojen käyttäminen (ainakaan ilman kunnollisia, lämpimiä sukkahousuja) ole vielä mahdollista, ajattelin lisätä alkukevään asuuni hieman väriä värikkäillä huiveilla, joita minulle onkin vuosien saatossa kertynyt jo vähän liikaakin...Tänään löysin kaappini kätköistä vaalean beigen, korallinvärisillä, ruskeilla ja vihertävillä kuvioilla koristellun, hieman paksumpaa materiaalia olevan huivin. Huivi on vintagelöytö vuodelta 2009 ja ollut aina silloin tällöin käytössä. Näyttävällä huivilla yksinkertaiseenkin asukokonaisuuteen saa potkua, kuten tässä tapauksessa simppeliin kauluspaidan ja tummien housujen muodostamaan yhdistelmään.

    
Kauluspaita Lacoste, housut Gina Tricot, kengät Brooklyn, hopeinen kaulakoru Swarovski 


Nyt on aika palata taas koulujuttujen pariin, see you!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig