22/04/2011

Ihanaa pääsiäistä!

Näin pitkäperjantain (harmi kyllä sateisen sellaisen) kunniaksi ajattelin laittaa vähän pääsiäisfiiliksiä ja kauniita kuvia tänne ja samalla haluan toivottaa kaikille teille rakkaille lukijoille oikein rentouttavaa, lämmintä ja ihanaa pääsiäistä!
Illalla suuntaamme avecini kanssa juhlimaan yhteisen tuttumme syntymäpäiviä ja illan teema on Gold & White. Kultaisia asusteita minulta löytyy paljon, samoin valkoisia yläosia, mutta koko kokonaisuuden stailaaminen teeman mukaiseksi on melko haastavaa. Katsotaan siis mihin päädyn :) Löysin muuten maailman suloisimman synttärikortin ja siihen etiketiltään täydellisesti sopivan ja yhden erittäin hyväksi havaitsemani kuohuviinin. Kyseessä on autralialainen Carrington Vintage Brut 2009, joka on ihanan kuivaa ja kevyen mineraalista. Toivottavasti M ei vain näe tätä ennen lahjan luovuttamista ;)


Pääsiäisenä tulee muutenkin varmasti herkuteltua, sillä pääsemme kokkaus- ja tiskausvelvollisuudesta tulevana sunnuntaina ja maanantaina, kun suuntaamme äitini lihapatojen ääreen ja poikaystäväni vanhempien luokse pääsiäisluonaalle. Mums! :) 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig