28/04/2011

Vappuasu

Lämpimät kevätpäivät, joista Helsingissä on koko viikko saatu nauttia, kiitävät hirmuista vauhtia eteenpäin ja vappu häämöttä edessä, nice :) Olin tänään töiden jälkeen katsomassa ystäväni 3,5 viikkoista pikkuneitiä, joka oli todella suloinen ilmestys ja nyt ajattelin taas pahimpien koulukiireiden hellitettyä muutamaksi päiväksi tehdä uuden postauksen. Eilen omituisen energianpuuskan vaikutuksen alaisena kolusin läpi ullakkokomeroni, jossa säilytän paljon vaatteitani, kenkiäni ja laukkuja. Lähdin alunperin ullakolle metsästämään kadoksissa ollutta valkoista lempparihamettani, jonka halusin ottaa heti käyttöön vielä, kun näitä + 20 lämpöasteen lukemia hipovia hellepäiviä riittää. Hamekausi on siis korkattu eilen virallisesti käyntiin, ja hameen kanssa yhdistin klassisesti bleiserin ja  korkkarit. Ja mikä ihaninta, nyt on aika heittää paksut mustat sukkahousut nurkkaan ja siirtyä läpikuultaviin. Ihannetilanne on tietenkin se, ettei sukkahousuja tarvitse käyttää lainkaan, sillä niiden kanssa täytyy koko ajan varoa, ettei ohut neulos vahingossakaan rikkoutuis.


Mutta nyt sitten odotettuun tulevaan viikonloppuun ja vappuun! Tuo iloinen, kuohuviinintäyteinen opiskelijajuhla, joka kokoaa kaikki samaan keväiseen juhlahumuun vaatii tietenkin myös fiilikseen sopivan vappuasun. Itse ajattelin tämä vuonna hieman aiemmista vuosista poiketen juhlia melko konservatiivisessa asukokonaisuudessa, jonka asustan tietenkin virallisesti valkolakilla heti Mantan lakituksen jälkeen lauantaisena vappuaattona. Tällaisia asukokonaisuuksia pohdiskelin alustavasti aaton päivälle ja illalle:

Bleiseri H&M, hame Aleksi 13, toppi ja kengät Zara
Toppi ja kengät Zara, hame H&m, huivi Vero Moda
Harmi kyllä vapulle on luvattu melko koleaa säätä ja siksi klassinen trenssitakki on hyvä valinta bleiserin päälle puettavaksi. Voi olla, että päädyn käyttämään valkoista hametta päiväosuuden lisäksi myös myöhemmin vappuaattoiltana, mutta sunnuntaiselle picnikille Kaivopuistoon en taida valkoista uskaltaa päälle pukea :) Harkinnassa on vielä myös se, puenko päälle ruskean vai tummansinisen bleiserin ja valitsenko kaulaan oranssin Vero Modan huivin vai ruskeaa, oranssia, vihreää ja valkoista yhdistävän raikkaan vintage-huivin.

 Asukokonaisuus elää siis vielä ja selkeytyy osin myös viikonloppuna vallitsevien sääolosuhteiden myötä. Nyt oikein railakasta, iloista ja toivottavasti aurinkoista vappua kaikille blogin lukijoille! Nautitaan ihania herkkuja sunnuntain picnikillä hyvässä seurassa rentoutuen ja kuohuviiniä siemaillen :)

SHARE:

2 kommenttia

 1. Anonyymi5/11/2011

  Laura!

  Etkai ole väsynyt kirjoittamiseen. Olen jo innolla odottanu mikä sinun päätös vappuasun suhteen on ollut!?! Itse olisin äänestänyt oranssin hameen puolesta, sillä se tukee sinun kuplivaa ja säihkyvää persoonallisuuttasi esiin!


  -Pitkäaikainen lukija, ensikertalainen kommentoinnissa

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Kiitos kovasti kommentistasi ja pahoittelut, kun blogin päivityksessä on ollut näin pitkä tauko. Vappuna nimittäin onnistuin saamaan todella sitkeän flunssapöpön, joka piinaa vieläkin :( Joka tapauksessa vappuasuvalinnassani päädyin kuin päädyinkin tuohon oranssiin hameeseen, punaiseen toppiin ja oranssiin taittuvaan huiviin :)

  Ihanan aurinkoista kevättä ja toivottavasti jaksat seurata blogia jatkossakin!

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig