16/11/2011

Outfit 15/11/11

Auts! Eilisiltainen reippailulenkkini päättyi ikävästi, kun lenkkitossu kolahti joko salakavalaan kiveen tai oksaan kiitäessäni vinhaa vauhtia mäkeä alas Töölönlahdella. Nyt on sitten jäykkäkouristusrokotukseni uusittu ja olen pakotettu pitämään lepotaukoa juoksutreeneistä käden ja oikean jalan toipumisen ajaksi. Onneksi jalan mustelmat kätevästi peittävissä monenkymmenen denierin sukkahousuissa voi synkistellä melko tyylikkäästi yhdistämällä mustaan lisää mustaa. Ja jonkin pienen väripilkun, kuten hieman kirkkaamman huulipunan. Itse olen tykästynyt fuksianpunaiseen sävyyn, koska koen sen "helpommin lähestyttäväksi" räikeän kirkkaanpunaisen sävyn sijaan.

Muutama viikko sitten Stockmannilla tein tosi kivan löydön kokomustaa asukokonaisuuttani piristämään. Vero Modan osastolla esillä ollut jättihuivi on ihanaa, hieman karheaa materiaalia ja pysyy siten rypyttömänä ilman jatkuvaa silittämistä. Pidin myös huivin graafisesta kuosista. Ja huomatkaa, yleensä auki hulmuavat hiukseni ovat kerrankin kiinni nutturalla :)


Hame, nahkatakki ja neule Mango, huivi Vero Moda/Stockmann
Vinkkinä muuten kaikille, että myyn Huuto.netissä parhaillaan joitakin asusteitani, kenkiäni ja vaatteitani, joita ratsasin suursiivouksen jäljiltä kaapeistani. Klikkaa itsesi kohteisiini tästä!

Palataan taas pian ihanat!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig