17/11/2011

Official day: The very best of Versace for H&M

Tänään 17. marraskuuta julkaistiin valikoiduissa H&M-myymälöissä The very best of Versace for H&M-kokoelma, jota oli tietenkin pakko rynnistää töiden jälkeen Aleksin myymälään ihastelemaan, ihmettelemään ja hypistelemään. Olin saanut kokoelmasta ensimakua ruotsalaisjätin nettisivujen kautta, mutta vasta livenä vaatteet ja asusteet nähtyään pystyy mielestäni todella arvioimaan, miten ne omaan tyyliin istuisivat. Mainoskuvissa kaikki kun näyttää usein kiiltokuvamaisen täydelliseltä.

Kokoelma oli mielenkiintoinen ja erittäin värikylläinen. Graafisia printtejä ja kuvioita oli paljon, samoin värikkäitä yksityiskohtia ja metallisomisteita, erityisesti 80-luvun henkistä kultaa. Monet asut toivat mieleen 80-luvun etelänmatkat, japanilaiset kimonot, värien ilotulitusta hehkuvan jet set-glamourin, Madonnan sekä Lady Gagan omaperäiset asusteet. Itse innostuin eniten ihanista, mokkaisista korkonilkkureista sekä mustasta Baby Doll-mekosta, jossa oli hyvin taidokas leikkaus. Tässä kuvamateriaalia päivältä:

                 
Näitä himoitsin, mutta eivät vielä päätyneet kassalle astiJa tällainen asukokonaisuus oli päällä tänään. Elän selkeästi musta-harmaata kautta, kun etsin katseellani ainoastaan noiden kahden sävyn värisiä vaatekappaleita. Varsin värikylläisen kesän jälkeen olenkin päättänyt pysytellä hillityn skandinaavihenkisessä, simppelissä väri- ja muotokielessä. Ainakin toistaiseksi ;)

Nahkatakki ja hame Mango, paita Zara, huivi ja laukku Spl, kengät Brooklyn

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig