21/11/2011

Mineral make-up

Huh, olipa jännittävä Huippumalli haussa-jakso, jossa selvisi, että Helen ja Anna-Sofia ovat lopullinen finaalikaksikko. Ensi maanantain jakso on ihan pakko nähdä! Mutta nyt hieman asiaa mineraalimeikeistä, joita olen nopeasti jo eräässä aiemmassa Everyday Minerals-kokeilupakettia käsitelleessä postauksessani sivunnut. Olen miltei koko henkilökohtaisen meikkaushistoriani ajan käyttänyt voidemaista, juoksevaa meikkivoidetta, mutta nyt noin nelisen viikkoa mineraalimeikkipohjaa kokeilleena en enää palaisi vanhaan. Tämä siksi, että koen mineraalimeikkipohjan olevan luonnollisempi, kuulaampi ja paremmin omaan ihon sävyyn sopiva. Mineraalimeikkipohja pysyy itselläni myös siistimpänä ja vähemmän kiiltelevänä normaaliin meikkivoiteella (entinen suosikkini oli Max Factorin Xperience-meikkivoide sävyssä 50 Beige Linen) tehtyyn pohjaan verrattuna. Myös ihon kunto on konkreettisesti parantunut ja koen ihon hengittävän ja voivan paremmin mineraalien käyttäjäksi siirryttyäni.

Ainoa miinus mineraalimeikkiä tehtäessä on mielestäni se, että jauhemaisen meikkivoiteen annostelu on välillä hieman hankalaa ja väriä saattaa tulla käytössäni olevaan kabuki-levityssiveltimeen hieman liikaa. Myös oikean sävyn löytäminen tuotti aluksi päänvaivaa ja siksi en heti Jenkeistä Everyday Mineralsin-kokeilupakkausta testatessani ollut kovinkaan innostunut. Monet sävyt olivat itselleni liian keltaisia, mutta onneksi pakkaus sisälsi hieman vaaleamman sävyn, Light Neutral, jolla saa loihdittua puolimatan, hieman kuultavan pohjan. Sitä olen sekoittanut kaapista löytyneen, jo kauan sitten hankitun L´Orealin True Match minerals W4 Beige Doré-meikkivoidepuuterin kanssa luodakseni sopivan sävyisen meikkipohjan.

Everyday Mineralsilla on valmiita, viisi sävyä sisältäviä ja 5 dollaria kustantavia Try Me-kokeilusettejä. Omani oli muistaakseni Medium Matte, jossa monet sävyt ovat tällä hetkellä liian tummia. Klikkaamalla kuvaa pääset Everyday Mineralsin sivuille:


Kokeilupakkaus on nyt miltei loppuun käytetty ja siksi halusin testata myös toisen merkin, ystäväni H:n vinkkaaman Mineralissiman mineraalimeikkejä, joita on hehkutettu laadullisesti Bare Minerals-meikkien kaltaiseksi, mutta edullisemmaksi mineraalimeikkisarjaksi. Mineralissiman sivuille pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaa:


Mineralissimalta tilasin kokeilukoossa talveksi iholleni toivottavasti sopivan vaaleat meikkipohjasävyt 1.0 Ivory sekä 1.2 Neutral Light. Näytteet tulevat 1 gramman purkeissa ja maksavat ainoastaan 1,75 €/kpl. Lisäksi tilasin kokeiluun All over mineraalipuuterit-kategoriaan kuuluvan Youth Dew-ihonheleytyspuuterin. Nettisivuilla olevan kuvauksen mukaan vastaa tämä himmeä, vaaleanpunertava kevyt puuteri heleyttää väsyneennäköistä ihoa ja vastaa ominaisuuksiltaan Bare Minerals®:in Radiancea. Tuotetta voidaan käyttää koko kasvoilla, poskilla, silmillä, meikkipuuterin alla tai päällä. Kokeilupurkki on 1 gramman painoinen ja maksaa 2,50 €.


Mineralissima meikkipuuteri sävy 1.0 IvoryMineralissima meikkipuuteri sävy 1.2 Neutral Light

Mineralissima All over-meikkipuuteri sävy Youth Dew

Lisää kokemuksiani Mineralissiman meikeistä on tulossa, kunhan paketti Hollannista saapuu. Vinkkinä vielä loppuun, että eilen ihanaa Karkkipäivä-blogia luettuani sain tiedon, että Lily Lolon-mineraalimeikkejä on nykyisin mahdollista tilata suomalaisesta Biodelly.comista hyvin edulliseen hintaan. Ihanaa iltaa ja palataan taas!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig