20/04/2012

Uusi huivi

Hei taas! Aamu alkoi synkän sateisissa ja tuulisissa merkeissä, mutta onneksi on perjantai! Eilen oli hauska huomata, kuinka kevätaurinko saa mielen piristymään ja samalla tuntuu, että myös vuorokauteen olisi ilmestynyt yhtäkkiä enemmän tunteja. Bloggailullekin on siis jostain ilmestynyt kaivattua aikaa, vaikka elämä varsin kiireistä ja hektistä tällä hetkellä onkin.

Kevään saavuttua ja kesän lähestyessä on myös aika päivittää asusteita kevyemmiksi ja sävyiltään hieman vaalemmiksi ja raikkaammiksi. Nyt itselläni olisi tilausta asusteelle, jota käytän paljon ja joka piristää helposti simppeliä asukokonaisuutta. Puhun siis huiveista. Haluaisin laadukkaasta materiaalista valmistetun, hyvin laskeutuvan ja mielellään malliltaan aikaa kestävän huivin, johon ajattelin panostaa tällä kertaa hiukan enemmän. Perushuiveja on tullut haalittua riittämiin ja en jaksa niiden jatkuvaa silitystä. Tällä kertaa hakusessa on jotain klassista, laadukasta ja ilman erityistä huolenpitoa siistinä pysyvää ja tällaisia vaihtoehtoja olen harkinnut:


LV Monogram Denim Shawl Encre

 LV Monogram Denim Shawl Pink

LV Monogram Denim Shawl Bleu
 
Tai sitten joku näistä:

LV Monogram Shawl Caramel

LV Monogram Shawl Dune

LV Monogram Shawl Verone

Valinta on vaikea, sillä kaikki vaihtoehdot ovat ihania! Päätöksentekoon saa antaa apuja :)
SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi4/20/2012

    hienoja on! mun silmää miellyttää eniten toi ensimmäinen. tosin eihän se mikään keväisen raikas ole, mutta sittenpähän sitä voisi hyvin käyttää syksylläkin. :) tosi tyylikkään näköinen!

    -m

    VastaaPoista
  2. Mun omat suosikit tällä hetkellä ovat toi nro 1, 3 tai sitten 4. 1 ja 3 on vähän karkeampaa materiaalia ja pysyisivät sen takia melko rypyttöminä. Nro 4:sen vähän kultaan taittuvasta värisävystä tykkään kyllä kanssa. Hmm, vaikeeksi menee valinta...

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig