19/04/2012

Sushi @ Domo

Kävimme hiljattain S:n kanssa sushilla Kalevankadulla sijaitsevassa ravintola Domossa, jossa en ollut aiemmin vielä ehtinytkään vierailla ja täytyy sanoa, että kerrassaan loistava paikka! Sushifanina olen kolunnut pääosin kaikki Helsingin sushiravintolat läpi ja maistellut sushia ja sashimia myös ulkomailla, mutta heti ei mieleen nouse yhtään Domon voittanutta. Hinta-laatusuhde on erinomainen, palvelu miellyttävää ja tunnelma aidon japanilainen. Paikan erikoisuus ovat makirullat, joissa merileväreunus on friteerattu. Mums, vievät kyllä kielen mennessään. Suosittelen ehdottomasti kaikille ja menen takuulla itsekin uudelleen!







Mikä hauskinta, Domossa kaikki sushilajitelmat koristellaan ja asetellaan joka kerralla asiakkaalle tarjolle persoonallisesti räätälöiden. Annos oli niin kaunis, että sitä olisi voinut ihastella pidempäänkin.

Nyt kohti keskustaa ja Stockan HP-tungokseen tekemään potentiaalisia löytöjä. Toivottavasti erästä katalogista bongaamaani ihanuutta on vielä jäljellä. Palataan taas ja ihanaa päivää!

 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig