21/04/2012

Eilisen kuulumisia

Aurinkoista lauantaita! Tässä pikainen postaus eilisen asusta, josta nappasin kuvan officella. Eilen oli muutenkin huippupäivä mielenkiintoisen nettisivuprojektin parissa ja töiden jälkeen suuntasin tyttöjen kanssa skumpalle ja vaihtamaan pitkästä aikaa kuulumisia Baker'siin. Ja kyllä mukaan muutama mieskin saatiin :) Kiitos vielä A:lle, O:lle, L:lle, M:lle, A-M:lle, toiselle M:lle ja T:lle hauskasta seurasta!



Farkut Zara, neuletakki Infinity, toppi Promod, laukku & vyö Guess, huivi Icon

Kotiin päästyäni aloimme S:n kanssa kokkailemaan Cerviniasta saapuvia vieraitamme varten. Pääruuaksi nautittiin perisuomalaista poronkäristystä perunamuusin ja puolukkasurvoksen ja sopivan hapokkaan Hahn Wineryn pinot noirin kera. Kolmen kuukauden aikana J ja B olivat kuulemma jo ehtineet nauttia kyllästymiseen asti italialaisen keittiön antimia ja herkullisia pizzoja, joten kunnon Suomi-ruoka oli odotettua vaihtelua. Tuliaisiksi saimme herkkujuustoja, mm. gorgonzolaa, salamia, kauriinlihaa sekä grappan tyylistä Herbetet Genepy -yrttijuomaa. Kiitos vielä ihanista tuomisista ja seurasta molemmille! 

Bongasin muuten torstaina Hulluilta päiviltä Globalin hennon pinkin keväthuivin, joka saa palvella arkikäytössä vielä hetken aikaa ennen kuin lopullinen päätös LV:ltä himoitsemastani huivista kirkastuu.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig