25/09/2015

STAN SMITHCiao pitkästä aikaa! Ja kyllä, hengissä ollaan ja onnellisesti häähumusta selvineenä ja häämatkalta palanneena! Palan halusta jakaa kanssanne kaikki hääpäivämme kohokohdat, mutta tällä hetkellä odottelemme vielä virallisia valokuvia häävalokuvaajaltamme. Päivä oli sen verran hektinen, että en ehtinyt enkä toisaalta halunnutkaan napsia kovin paljon kuvia itse. Mitä nyt pikaisen selfien naistenhuoneessa meikistä ja kampauksestani ehdin nappaamaan, mutta siinäpä se melkein olikin. Eli maltattehan odotella vielä hetken - hääpäivän ja häämatkan kuvamateriaalia ja kuulumisia on pian luvassa! Ennen sitä tähän vielä todettakoon, että hääpäivämme oli aivan mahtava! Herkkä, tyylikäs, tunnelmallinen ja meidän näköisemme. Pilvetön taivas, valkoista pitsiä, ripaus hempeää nudepinkkiä, mahtavaa ruokaa, puheita, tanssia, kyyneleitä ja kuohuvaa. Erityisen suuren kiitoksen siitä ansaitsevat vieraamme, jotka loivat kuplivan upean tunnelman - kiitos!

Nyt tämänkertaisen postauksen aiheeseen eli uusimpaan tennari-ihastukseeni. Himotuslistallani ovat koko kesän keikkuneet Adidaksen nostalgiset Stan Smithit ja nimenomaan tässä white/green -sävyssä. Nyt sitten vihdoin päätin tarttua tuumasta toimeen ja odottelen kuumeisesti nuo ihanuudet sisältävää pakettia kotiin saapuvaksi. Muistatte ehkä tämän postauksen, jossa jalassani olivat kesän alussa H&M:ltä hankkimani valkoiset tennarit. Ne ovat yhä mielestäni ihan jees, mutta onhan oikea nahka käytössä ihan eri juttu kuin tekonahka. Varsinkin kuumemmilla keleillä huomasin, että nuo tekonahkaiset versiot tuntuivat jalassa hieman nahkeilta. Siksi odotukset näille nahkaisille Stäneille on ladattu varsin korkealle!

Mielestäni huikein juttu näissä hittikengissä on se, kuinka hyvin ne tuntuvat sopivan melkein mihin tahansa asukokonaisuuteen. Siis oikeasti melkein mihin tahansa asukokonaisuuteen! Yhdeltä kenkäparilta voi tuskin enempää toivoa, vai mitä? Koska syksyn viimat lähestyvät kovaa vauhtia ja kerrospukeutumisen kulta-aika on pian käsillä, ajattelin nyt jakaa muutamia erilaisia tapoja yhdistää rennot tennarit töihin ja vapaa-aikaan sopiviin asukokonaisuuksiin.1. WAY TO WEAR: PITKÄN TAKIN/NEULETAKIN KANSSA

Pitkä villakangastakki, trenssi tai pehmoinen pitkä neuletakki ja tennarit -yhdistelmä sopii erinomaisesti casualiin vapaa-ajanlookkiin tai skarpimpaan työpukeutumiseen. Neutraalit hiekan, harmaan ja mustan sävyt toimivat tässä kokonaisuudessa parhaiten, jotta valkoiset tennarit pääsevät oikeuksiinsa ja raikastavat muuten hillityn kokonaisuuden. Vapaa-ajalla yhdistäisin tennarit pitkän takin, revittyjen farkkujen ja rennon oversized-neuleen kanssa ja officelle valitsisin tennarien kaveriksi hyvin leikatun villakangastakin tai trenssin, tummat, siistit vahapintaiset farkut ja ohuen, laadukkaan neuleen tai silkkipaidan. Hillitty statement-laukku viimeistelee tyylin.
2. WAY TO WEAR: HAMEEN/MEKON/SHORTSIEN KANSSA

Hitsi miten ihastuinkaan näiden kuvien inspiroimana kamelinsävyisen tai harmaan yläosan, mustan nahan ja valkoisten tennarien yhdistelmään! Näyttää omaan silmääni übertyylikkäältä, mutta vaivattomalta ja käytännölliseltä. Mustilla sukkahousuilla saa kivasti jatkoaikaa kesän suosikkihameelle ja -shortseille. Alimmassa oikeanpuoleisessa kuvassa onkin kekseliäästi yhdistetty nahkashortsit paksujen sukkahousujen ja pitkän takin kanssa, joka tasapainottaa ja skarppaa juuri sopivasti kokonaisuutta. 
Toivottavasti saitte inspiraatiota näistä yhdistelytavoista - itse olen ainakin ihan myyty! Uskon, että tennarit tulevat vielä pitkään olemaan kuumaa kamaa, vaikka syksyn edetessä pidemmälle vaihtuvatkin nilkkureihin, ylipolvensaappaisiin ja nyt niin kovin trendikkäisiin, 70-luvun viboja tuoviin loafeihin. Nautitaan näistä lempeistä syksyn (tennari)keleistä kuitenkin vielä, kun ehditään!kuvat Pinterest


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig