29/07/2015

WEDDING PLANNING

Osa teistä on varmasti huomannutkin, että Pinterest-tilini Wedding-kansio on täyttynyt viime aikoina upeilla inspiraatiokuvilla. Täytyy kyllä todeta, että on ihan mahtavaa saada elää näin 2000-luvulla, kun juhliemme suunnittelun apuna on ollut internetin ehtymätön kuva- ja ideavirta! Olen saanut muutamia todella hyviä vinkkejä ja ideoita nimenomaan Pinterestin kautta ja suosittelen sitä ehdottomasti hääprojektin tueksi kaikille - se on todellinen aarreaitta! 

Hyväksi havaittuna apuna ovat olleet myös muutamat hääblogit, joista olen ammentanut ajatuksia. Suosikeistani mainittakoon White & Knight, As long as we're happy ja Jotain vaaleanpunaista. Omien juhlien suunnittelu on paljon helpompaa, kun on voinut luottaa muutamissa käytännön seikoissa muiden jo hyväksi havaitsemiin valintoihin. Tietysti haluamme häistä persoonalliset ja itsemme näköiset, ja sellaiset niistä on tulossakin. Tällä viikolla varmistui vielä yksi hääjuhlaan liityvä yksityiskohta, ja en voisi olla enempää innoissani!

Tänään käyn noutamassa postiin saapuneen paketin häätarvikkeita ja huomenna ohjelmassa on palaveri hääpäivän aikataulusta bestmanien, kaasojen ja morsiusneitojen kanssa sekä vihkiharjoitus vihkikirkossamme. Sunnuntaina sovitamme mekkoja yhdessä kukkaistyttöjen kanssa ja maanantaina koittaa odotettu päivä, sillä silloin on vuorossa hääpukuni viimeinen sovitus ja nouto ennen h-hetkeä. Hääviikolle onkin buukattu ohjelmaa melkoisesti: ripsihuolto, suihkurusketus, koemeikki- ja kampaus, koristeiden kuljetus juhlapaikalle ja hääauton koristelu. Tekemistä siis riittää vielä, mutta fiilis on tällä hetkellä superhyvä. Vielä kun malttaisi odottaa kärsivällisesti hetken aikaa ;)


Ihanaa keskiviikkoa!


SHARE:

2 kommenttia

 1. Anonyymi8/05/2015

  Hei!
  Laitoin sinulle sähköpostia koskien erästä asiaa :)
  -Sini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sini!

   Kiitos kivasta viestistä, laitoin sinulle juuri vastauksen :)
   Ihanaa & aurinkoista elokuun jatkoa!

   Poista

Blogger Template Created by pipdig