27/07/2015

TAKE ME TO THE AIRPORT


Pirteää alkanutta viikkoa ja toivottavasti teillä oli kiva viikonloppu! Omalla kohdallani se sujui varsin touhukkaissa ja tehokkaissa merkeissä, huh! Perjantaina nimittäin suuntasimme miehen kanssa date nightin viettoon ja katsastamaan ensi-iltansa saaneen Paper Towns -leffan. Tykkäsimme molemmat tuosta romattisen hauskasta seikkailu-/road-movie-tyylisestä elokuvasta, jonka pääosassa nähtiin brittimalli Cara Delevingne. Google informoi, että olemme Caran kanssa muuten tismalleen samanpituisia, hauska sattuma! 

Lauantaiaamuna heräsimme aikaisin, hyppäsimme pyörien selkään ja poljimme paljon hehkutetulle brunssille Malmin lentokentän kahvilaan. Runsas ja hyvin kohtuuhintainen herkkupöytä ei ollutkaan yhtään hullumpi aamunavaus ja brunssista tulossa lisää infoa tänne piakkoin. Sitä ennen halusin jakaa nämä kentällä nappaamamme asukuvat, joista saan taas kiittää tulevaa aviomiestäni. Asu rakentui viime kesäisen Palman tuliaisen, revityn farkkuhameen, ja farkkupaidan ympärille ja raikastin kokonaisuutta lisäämällä mukaan valkoiset tennarit ja fedora-hatun. Huomasin muuten näitä kuvia katsellessani, kuinka tennareiden vaaleanbeiget koristekanttaukset sattumalta matchaavat täydellisesti tuon Hamiltonin sävyn kanssa.

Lauantaina ehdimme brunssin jälkeen piipahtaa vielä nauttimassa auringosta hiekkarannalla, suunnitella häiden koristeluita ja tehdä muutamia materiaalihankintoja eli kunnolla tuli kyllä sykähdettyä. Ja ihan hyvä niin, sillä h-hetkeen ei ole enää kovin pitkä aika, iik! Sormet ristissä odottelinkin, että saataisiin tämä kesä säiden suhteen vihdoin kunnolla käyntiin ja hääpäivänämme saisimme nauttia lämmöstä ja auringonpaisteesta. Wish us luck!
denim skirt / New Yorker
sneakers / H&M
bag / Michael Kors
hat / Cubus
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig