21/07/2015

BRIDAL MAKE-UP FAVOURITES


Häämeikki ja siihen sopivat tuotteet askarruttavat varmasti monen tulevan kesämorsiamen mieltä. Vaikka juhlapäivänä moni luottaakin meikissä ja kampauksen toteutuksessa ammattilaiseen, kannattaa morsiuslaukkuun pakata mukaan muutama hyväksi havaittu luottotuote, joilla saa illan aikana kohennettua meikkiä ja pidettyä ilmeen kauniina koko päivän. Itse luotan hääpäivänäni Q Hairin ammattilaisiin, mutta haluan ehdottomasti varata pitkän päivän ajaksi mukaan kunnon puuterin. Laadukas puna ja kiilto on myöskin tuona päivänä ehdoton must have!

Listasin tähän alle muutamia tuotteita, jotka minulta jo löytyvät kynsilakkaa lukuunottamatta meikkiarsenaalistani odottamassa h-hetkeä. Osa näistä tuotteista onkin jo vanhoja tuttuja ja vilahtaneet blogissa aiemminkin, mutta mukaan mahtuu myös muutama uudempi hankinta. Nämä kaikki tuotteet olen testannut käytössä ja hyviksi havainnut, ja siksi uskallan suositella niitä teillekin. Näillä pääset myös pitkälle, jos päätät meikata itse hääpäivänäsi - lisäksi tarvitaan ainostaan hyvä meikkivoide, aurinkopuuteri, kulmaväri, mascara ja rajauskynä.


Lancôme Gloss In Love -huulikiilto sopii morsiamen beautyboxiin täydellisesti jo pelkästään kauniin hylsynsä ja rakkautta juhlistavan nimensä puolesta. Tahmaamaton, kauniin läpikuultavan sävyn antava kiilto pysyy huulilla pitkään ja tekee huulista täyteläiset.

Estee Lauder Invisible Powder Makeup -puuteri on itselleni uusi tuttavuus. Puuterin, nestemäisen voiteen ja geelin yhdistelmänä syntyneen tuotteen ideana on, että iho jää mahdollisimman meikkaamattoman näköiseksi. Talkiton ja öljytön puuteri jättää iholle himmeän mattapinnan, eikä jätä ihoa liian puuteroidun näköiseksi. Mukana tulee puuterivippa, jossa on kaksi erilaista puolta: samettinen puoli kevyeen puuterointiin ja sienimäinen puoli peittävämpään puuterointiin.

Essie Allure-kynsilakka, jonka myös Kate Middleton valitsi morsiuskynsiensä sävyksi yhdistettynä Bourjoisin Rose Lounge -sävyiseen lakkaan. Tyylikäs, beigeen taittuva nudepinkki on klassikko, joka toimii kauniisti myös sellaisenaan.

Mac Veluxe Pearl Woodwinked -luomiväri on lämmin keskiruskean ja kullan sävyisenä kimaltava luomiväri. Korostaa mielestäni kauniisti etenkin sinisiä ja vihreitä silmiä. Runsaspigmenttinen koostumus pysyy luomilla ja kimaltava sävy on sopivan juhlava morsiusmeikkiin.

Dior Rosy Glow -poskipuna luo poskille kauniin, nuorekkaan sävyn. Vaikka sävy näyttää pakkauksessa melko kirkkaalta, levittyy poskipuna moitteettomasti ja antaa todella raikkaan lopputuloksen. Punaa on myös helppo lisäillä päivän aikana mukana tulevalla laadukkaalla sudilla.

Mac Angel -huulipuna on puna, jonka faneihin tiettävästi myös Kim Kardashian lukeutuu. Nudepinkki, melko peittävä koostumus antaa huulille kauniin sävyn olematta kuitenkaan liian pliisu ja peitepuikkomainen.

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig