15/07/2015

WEDDING SHOES PT.1Kuten olen blogin puolella aiemmin vinkannutkin, olen menossa tänä kesänä naimisiin. Tästä johtuen täällä on pidetty viime aikoina hiljaiseloa, kun aika ei tahdo riittää kaikkeen, enkä harmikseni pääse postailemaan niin usein kuin tahtoisin. Hääjuhlajärjestelyt ovat tällä hetkellä käynnissä kovalla tahdilla, ja olen todella iloinen, että meillä on vielä yli kuukausi aikaa h-hetkeen. En nimittäin olisi villeimmissä kuvitelmissani osannut aavistaakaan, kuinka kova homma häiden organisoimisessa onkaan! Juhlia olen tykännyt järjestää aina, mutta häiden kohdalla kaikki on jotenkin potenssiin sata - johtuen ehkä nimenomaan siitä, että tuon yhden elämän tärkeimmistä päivistä tahtoisi menevän kaikin puolin nappiin. Myös se, että moni asia on itsestä riippumaton, vaikuttaa taustalla ja nostaa välillä verenpainetta uhkaaviin lukemiin.

Nyt viimeisten parin viikon aikana on kuitenkin tullut se fiilis, että kaikki sujuu hienosti. Tätä tunnetta vahvistivat myös upeat polttarini, joita pääsin juhlimaan kaasojen, morsiusneitojen sekä ystävieni järjestäminä heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Vitsit, että meillä oli kiva päivä ja superhauska ilta! Kiitos kuuluu ihanille tytöille, teitte tuosta päivästä ikimuistoisen <3 Myös sulhasen kesäkuun puolella ja ulkomailla miellyttävissä +30 lämpöasteen lämpötiloissa juhlitut polttarit onnistuivat kuulemani mukaan hienosti. Jännityksellä odotankin, että näemme juhlapäivänä kaasojen ja bestmanien kokoamat polttarikansiot, kuvia kun tuli ainakin omissa polttareissani räpsittyä huolella!

Tällä kertaa ajattelin paljastaa pienen sneak peekin tulevaan hääasustukseeni kenkien muodossa. Minulla tulee olemaan juhlapäivänä käytössä kahdet korkokengät, joista toiset vaihdan näillä näkymin jalkaan myöhemmin illalla tanssilattialle. Tässä näette toiset morsiuskenkäni, jotka ovat amerikkalaisen Badgley Mischkan mallistosta. Platino-sävyiset, teräväkärkiset ja kauniilla kristalliyksityiskohdilla varustetut kengät ovat mielestäni lumoavan kauniit. Ja erittäin hyvät jalassa, nahkaa kun ovat. Onnistuin nappaamaan näistä viimeisen parin tilatessani kengät jo hyvissä ajoin puolisen vuotta sitten. Merkki on hyvin tunnettu etenkin amerikkalaisten morsianten parissa, ja BM:n kengät saavat usein kiitosta hyvästä lestistään ja kauniisti suunnitelluista yksityiskohdistaan.

Ne toiset kengät, jotka asettelen jalkoihini hääpäivänäni, pysyvät ainakin toistaiseksi vielä salaisuutena. Hääsuunnittelu kuitenkin jatkuu täydellä tohinalla täällä puolen ruutua, joten pysykäähän kuulolla ja ihanaa aurinkoista keskiviikkoa Teille!


SHARE:

4 kommenttia

 1. Anonyymi7/15/2015

  Kiitos inspiroivasta blogistasi! Toivottavasti saadaan nähdä pieni vilaus myös häämekosta :)
  -Sini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini ihanasta kommentistasi! Ja kyllä, tarkoitus olisi tehdä tässä piakkoin vielä muutama hääaiheinen postaus, joissa tulee mahdollisesti vilahtamaan hieman mekkoakin :)

   Poista
 2. Anonyymi7/21/2015

  Onnea tulevaan päivään. Aiotko vaihtaa sukunimesi avioliiton myötä? Ihan uteliaisuuttani kysyn, nykyisin monet tuntuvat pitävän oman nimensä. :)

  t. Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati onnentoivotuksista! :) Ja kyllä, haluan ottaa tulevan aviomieheni sukunimen. Oikein ihanaa kesän jatkoa!

   Poista

Blogger Template Created by pipdig