28/07/2015

GATE 1 BRUNCH
Lauantaina kävimme testaamassa Malmin lentokentällä sijaitsevan Gate 1 -kahvilan brunssipöydän. Odotukset olivat korkealla, koska tätä hyvin kohtuuhintaista (10e/henkilö) brunssia oli internetin syövereissä hehkutettu loistavaksi. Miellyttävässä lentokenttämiljöössä voi brunssia nauttiessaan ihastella pienkoneita ja buffetpöytä palvelee lauantaina ja sunnuntaina klo 11 - 14, joten paikka sopii oivallisesti myös aamu-unisille tai edellisen illan juhlimisen väsyttämille ruokailijoille. Saapuessamme paikalle hieman kello 11 jälkeen paikka oli jo melko täynnä, joten kannattaa olla ajoissa liikenteessä tai tehdä etukäteen pöytävaraus.

Ensivaikutelma brunssipöydästä vakuutti ja tarjolla oli kattava valikoima lämpimiä ruokia (makkaroita, munakokkelia, pekonia, paahdettuja kasviksia), leikkeleitä, tuoreita kasviksia dippikastikkeen kera, keitettyjä kananmunia savulohimoussen kanssa sekä sämpylöitä, karjalanpiirakoita ja croissantteja. Lisäksi tarjolla oli valikoima erilaisia muroja, luonnonjogurttia, makeita leivonnaisia (mokkapaloja ja porkkanakakkua), hedelmiä, keksejä ja makeisia. Ja vaahtokarkkeja, nam! Juomavalikoimaan kuului kahvi, tee, mehu (omena-/appelsiinimehu) ja lisämaksusta (10e) sai brunssin kylkeen ostaa myös pikkupullon kuohuvaa. 

Millainen fiilis brunssista sitten jäi? Kaiken kaikkiaan oikein hyvä, sillä pekoni oli ihanan rapeaksi paahdettua, tuoreet dippivihannekset kiva terveellinen lisä ja porkkanakakku mehevää. Pieni miinus tulee laihasta kahvista, ja olisin kaivannut leikkeleiden lisäksi kylmään noutopöytään myös kylmä- ja lämminsavulohta ja hieman kattavampaa juustovalikoimaa. Kokonaisuutena brunssi toimi kuitenkin hyvin, ja veti ehdottomasti vertoja keskustan tuplasti kalliimmille kilpailijoilleen. Gate 1:n brunssi ansaitsee myös ehdottoman erikoismaininnan runsaasta makeiden herkkujen valikoimastaan. Suosittelen ehdottomasti testaamaan!Kahvila Gate 1
Malmin lentoasema


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig