01/12/2015

INSTA LATELY1. Valoisaa joulukuun ensimmäistä päivää teille murut! Viime viikot on eletty täällä ruudun takana niin hektisiä hetkiä, että bloggaamiseen ei ole ollut energiaa, vaikka intoa riittäisi kyllä vaikka kuinka. Pahoittelut joka tapauksessa heikosta postaustahdista - lupaan petrata asiassa. Insta-tilille olen onneksi saanut päivitettyä muutamia juttuja. Niistä viimeisimpänä erityismaininnan ansaitsee joulun toivelistallani oleva Missoni Homen John-päiväpeitto, jota olen Anette Hagan blogista käynyt kurkkimassa monen monta kertaa. Tuo murretuin sävyin ja Missonille tyypillisin siksak-kuvion varustettu peitto on vaan niin kaunis ja antaisi makuuhuoneelle hetkessä uuden ilmeen! Ehkä rakas joulupukki kuulee toiveeni... :)

2. Viime viikkoina on tullut kukuttua heräillä yömyöhään ja huomaan sen kostautuvan (kaamos)väsymyksenä. Ehkä voin lohduttautua sillä, että ne silmäpussit ovat leikkisästi chanelit - omaa luomutuotantoa joka tapauksessa!

3. & 4. Furlan Metropolis on vilahtanut täällä blogissa aiemminkin ja laukku on päässyt ahkerasti ulkoilemaan myös tyttöjen pikkujouluissa. Olen ollut todella tyytyväinen laukun yllättävän tilavaan kokoon ja kauniisiin yksityiskohtiin. Tämä taitaa olla myös ensi kesän lempparilaukkuni!

5. Oma koti on aina ollut minulle tärkeä juttu. Panostan kodin viihtyvyyteen ja puhtauteen nykyisin vielä aiempaa enemmän ja seuraan sisutukseen liittyviä blogeja ja julkaisuja yhä kasvavassa määrin. Hyvän kirjan parissa vietetyt hetket torkkupeiton alla, kynttilänvalossa nautittu lasillinen hyvää viiniä, oma sauna lenkin jälkeen, illalliset ystävien kanssa ja rento kokkailu oman puolison kanssa - kaikki ihania juttuja, joita en vaihtaisi pois!

6. Muutama vuosi sitten mieheltäni joululahjaksi saamani Vuittonin Denim Shawl on ollut tänäkin syksynä ahkerassa käytössä. Tykkään kääriytyä jättihuiveihin ja neuleisiin heti ensimmäisten vähänkin viileämpien kelien saavuttua ja tämä huivi on paitsi kaunis, myös todella käytännöllinen Helsingin tuulisilla kaduilla viimaa vastaan taistellessani.Blogiin on tulossa pian asupostausta viime viikonlopulta, joten maltattehan pysyä kuulolla!Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssaInstagramissa ja Pinterestissä
SHARE:

4 kommenttia

 1. Anonyymi12/01/2015

  Oi tuo huivi on unelma! Itsellä oli kyseinen huivi myös,mutta möin sen hetki sitten pois,koska en vain uskaltanut käyttää sitä tarpeeksi useasti kun pelkäsin että se ottaa liikaa osumaa :D
  Nyt olen ajatellut tilalle Balmuirin shaalia,ehkä kotiutan itselleni sellaisen joululahjaksi :)
  -Sini

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sini kommentista! Balmuirin shaalit ja huivit ovat kyllä upeita! Itselläni on toivelistalla tällä hetkellä Balmuirin valkoinen Kid mohair -torkkupeitto kotiin ja vaalean beige Milano-huivi. Nyt muuten saa Jonnamaista-blogin kautta koodilla Jonnamaista20 -20 %:n alennuksen Balmuirin tuotteista (koodi voimassa 10.12 asti).

  Ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi12/02/2015

  Kiitti muistutuksesta! Huomasin myös itse muutama päivä sitten tuon alennuksen ja olin jo unohtaa sen! :)
  Ihanaa joulun odotusta sinnekin. Toivottavasti saatte myös valkoisen joulun :)
  -S

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon ja samaa toivon kyllä kovasti! Nyt näyttää vielä vähän huonolta, mutta aatoksi olisi ihana saada pikkupakkanen ja lumikerros maahan :)

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig