11/04/2011

Kosmetiikkaa ja kuntoilua

Viikonloppu hurahti ihan liian nopeasti ja en millään löytänyt sopivaa väliä blogin päivittämiselle. Perjantainen neljä tuntia kestänyt tentti verotti sen verran voimia, että mieli teki vain käpertyä poikaystävän kainaloon katsomaan leffaa ja nauttia hyvästä ruuasta kiireettömästi. Tentti oli myös aika haastava, joten täytyy pitää peukut pystyssä sille, että sieltä kohtalainen arvosana vielä tipahtaisi. Muuten viikonloppu sujui todella rentouttavasti kotona kirjoja lueskellen, elokuvia katsellen, kokkaillen ja keskustan Stockan Hulluilla päivillä piipahtaen.

Mutta nyt vähän kuulumisia viimeisimpiin kosmetiikkahankintoihini liittyen. Poikkesin viime viikolla nopeasti Forumiin ja läpikulkumatkalla Kamppiin huomasin, että kaikki MSCHIC-meikkituotteet ovat nyt alennettu vähintään - 40 % alkuperäisestä hinnasta Forumin Seppälässä. Käyn yleensä todella harvoin kyseisessä liikkeessä asioimassa, mutta nyt poikkesin sisään katsastamaan, jos jotain kivaa löytyisi, sillä MSCHIC-sarjan tuotteet ovat mielestäni hinta-laatu-suhteeltaan erittäin laadukkaita. Merkillä on esimerkiksi paljon puhtaita mineraalipuutereita, joissa on hyvät, vaalealle iholle kehitetyt sävyvaihtoehdot.

Yllättäen jäljellä oli vielä kattava valikoima poskipunia, luomivärejä, erilaisia puutereita, meikkikyniä ja siveltimiä. Muistan jostain lehdestä myös lukeneeni, että merkin meikinpohjustusvoide, Face Canvas, olisi loistotuote. Itse päädyin tällä kertaa pinkkiin poskipunaan sävyssä English Rose, joka raikastaa aurinkopuuterin kanssa käytettynä kasvot sekä vaaleaan, lämpimään vaniljansävyyn taittuvaan luomiväriin (sävy Matte Nude Vanilla). Ostin myös translucent-sävyisen Loose Finishing Powder-irtopuuterin, joka tuntui todella hienojakoiselta ja taittoi kivasti valoa. Ja näin muutaman päivän käyttökokemuksen jälkeen voin myös todeta, että kyseessä on tosi hyvä tuote, joka kiinnittää kunnolla meikkivoiteen ja pitää meikkipohjan myös kiillottomana lähes koko päivän :)




Viime viikolla kipaisin myös Ruohonjuureen hankkimaan tämän hetkistä suosikkiani, Clipperin ihanan marjaisaa Detox-teetä, joka ainakin omien kokemusteni mukaan laittaa tehokkaasti nesteet liikkeelle ja poistaa kuona-aineita. Kyseessä ei ole edes varsinaisesti tee, vaan luomutuotantona tuotettu yrttisekoitus, joka sisältää muun muassa malvaa, lakritsanjuurta, echinacea purpurea-juurta, vadelmaa, nokkosta ja aloeveraa. Lakritsanjuuri ja nokkonen ovat tunnettuja diureetteja, eikä juoma sisällä lainkaa kofeiinia. Sopii siis erinomaisesti lenkin jälkeen nautittavaksi illalla :)

Ja lenkkeilystä puheenollen, nyt on sitten kevään juoksukausi avattu! Kävin nimittäin hetki sitten juoksemassa Töölönlahden ympäri pitkästä, pitkästä aikaa ja lähes kaikki jäät olivatkin jo tutun reitin varrelta sulaneet. Tuli kyllä tosi hyvä fiilis ja huomenna olisi taas tarkoitus suunnata lenkille. Rakastan juoksemista erityisesti siksi, että sillä saa tehokkaasti nollattua stressaavat ajatukset ja samalla se antaa ihanan vapauden tunteen - tunteen, että on vahvasti läsnä juuri tässä hetkessä. Tänään valitsin päälle viime syksynä hankkimani Craftin juoksutrikoot ja hupparin, jonka alla oli ohut, hengittävä pitkähihainen puuvillapaita ja silti lenkillä tuli todella nopeasti kuuma! Ehkä kevyempikin vaatetus olisi siis riittänyt, mutta pelkään katalaa kevätflunssaa. Kevät lähestyy kyllä hurjaa vauhtia, ihanaa illanjatkoa ja alkanutta viikkoa :)

Sporttaillen ja hyvää musiikkia kuunnellen lähti viikko hyvin liikkeelle :)
SHARE:

1 kommentti

  1. Anonyymi3/13/2012

    Näytät muuten upealta juoksutrikoissa. ;)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig