01/09/2011

Mustaa pitsiä

Pahoittelen ihan liian pitkää päivitystaukoa, mutta elokuun loppu oli sen verran hektinen, ettei blogille jäänyt juuri aikaa. Takana on ihania muistoja elokuun lämpimistä kesäilloista, Flow-festivaalien mahtavasta sunnuntaista ja Kanye Westin keikasta, Kappelin viimeisestä kesälauantaiclubista, Taiteiden yöstä ystävien parissa...listaa voisi jatkaa vielä pitkään. Koska syksy on jälleen saapunut kaupunkiin, päätin tehdä ryhdistysliikkeen niin bloggailun, kouluprojektien kuin oman fyysisen hyvinvoinnin suhteen. Näin syksyisin iltojen viilentyessä ja tummuessa kesän väistyminen saa mielen hieman haikeaksi, mutta samalla on hyvä palata "ruotuun" ja rentouttavan kesän jälkeen uutta tarmoa ja puhtia löytyy jälleen.

Laitan lupaamiani reissukuvia kesämuistojen fiilistelyn yhteydessä vielä tänne lisää, mutta nyt ajattelin laittaa kuvamateriaalia päivän shoppailuista. Vietin tänään vapaapäivää ja aloitin aamun tehokkaasti graduni tulevan nettikyselylomakkeen viimeistelyllä. Sen jälkeen suunnistin kohti keskustaa ja kävin sovittelemassa eilen H&M:llä varaamaani pitsipaitaa. Pitsi on nyt todellisessa nosteessa ja sopii hyvin syksyn vintage glamour-trendiin. Monissa muotinäytöksissä onkin viime aikoina nähty päästä varpaisiin pitsisiin asuihin puettuja malleja. Itse pidän pitsistä yhditettynä johonkin simppeliin tai materiaaliltaan rouheampaan vaatekaappaleeseen. Pitsivaate henkii mielestäni vanhanajan tunnelmaa, arvokkuutta ja goottiromantiikkaa ja on samalla seksikkään alusvaatemainen paljastamalla hillistysti ihoa.

photos all over press

H&M:ltä löytyikin aivan ihana mustan ja nuden sävyjä yhdistelevä pitsinen kotelomekko, josta oli onneksi jäljellä vielä omaa kokoani. Tuon kaltaista mekkoa etsiskelin jo viime talvena, mutta nyt se sitten löytyi. Aivan mahtava mustiin, paksuihin sukkahousuihin ja kiiltonahkaisiin korkkareihin yhdistettynä ja sopii mielestäni mainiosti arki- ja juhlakäyttöön asusteita vaihtelemalla.

Mekko H&M, kengät Zara, korut Guess, kello Esprit

Tälläinen postaus alkaneen sateisen syksyn piristykseksi, toivotaan lämmintä ja mielellään sateetonta viikonloppua!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig