27/04/2012

Poland in pics

Eilisilta oli kaikin puolin miellyttävä ja oli ihana istuskella ensin after workissa Vespassa ja Fazerilla S:n ja H:n kanssa ennen siirtymistä Kämp Galleriaan. Vip-ilta oli houkutellut paikalle runsaasti osallistujia ja nautimme illasta tarjottavista nauttien ja Kämp Gallerian liikkeissä kierrellen. Illan aikana tuli soviteltua himoitsemiani Ray Ban Wayfarer-laseja, jotka ajattelin hankkia kesävarustukseeni klassisen mustan sävyisinä. Pojat innostuivat enemmän RB:n Aviatoreista ja Tiger of Swedenin neuletakeista ja puvuista :)

Tänään hieman harmaana alkanut aamu näyttää onneksi jo hieman kirkastuneen. Sain ikävä kyllä kuulla hetki sitten erittäin harmillisia uutisia ja haluan tässä vielä toivottaa hurjasti tsemppiä ja jaksamista ystävälleni. Ja tietysti rentouttavaa viikonloppua!

Tässä vihdoin lupaamaani kuvamateriaalia taannoiselta Puolan matkaltamme:

Matka alkokoon @ Helsinki-Vantaa

Majoituimme upeaan, entiseen teollisuushalliin tehtyyn Hotelli Andelsiin, joka sijaitsee aivan Łódźin keskustassa. Kyseessä on erittäin tasokas neljän tähden hotelli, tarjoaa ylimmässä kerroksessa olevan spa-keskuksen ja modernisti sisustetut tilat. Tässä näkymää kylppäristä, josta löytyi suihku, kylpyamme ja hauskasti valaistu peilipöytä
Huoneet oli sisustettu värikkään tyylikkäästi
Kuvaa hotellin upeasta aulasta, jossa oli ihanasti onnistuttu säilyttämään vanhaa teollisuushenkistä muotoilua
Tyylikkyys, arvokkuus ja yksinkertaisuus näkyi kaikissa pienissäkin yksityiskohdissa
Tässä kuvaa suositusta kohtaamispaikasta, jonka erikoisuus ovat kuumat sulasta suklaasta valmistetut juomat, joita oli mahdollisuus tilata esimerkiksi kookoksella, chilillä tai amaretolla maustettuna. Tuhdimpaa kuin kaakao, mutta syntisen hyvää!
Ensimmäinen shoppailupäivä oli hiukan pilvinen. Tässä näkymää Manufaktura-kauppakesksen aukiolta.
Nam, näyteikkuna ja tuoksut houkuttelivat astumaan peremmälle liikeeseen
Manufaktura-kauppakeskus tuli reissun aikana tutuksi. Sieltä löytyvät sekä huippumuotia myyvät designer-liikeet että edullisemmat Zara-, H&M- ja Stradivarius-ketjut
Mums! Hotellin aamupala on herkullinen!
VHH-ruokavaliota noudattavat oli huomioitu myös kiitettävästi. Tosin paikallista leipää oli kiva maistaa näin lomalla ollessamme ;)
Reissun aikana juhlittiin myös erään perheenjäsenen syntymäpäiviä
Mmm!
Arvostutettu Hotelli Grand, jonka yhteydestä löytyy myös Hana Sushi-ravintola
Ehdimme pikaisesti piipahtaa myös suositussa Alma-ketjussa, joka myy laadukkaita elintarvikkeita. Puolassa luomu- ja lähiruoka on kasvava trendi ja vihreä ajattelu näkyy ketjun hauskoissa kangaskasseissakin. Tällainen lähti myös kotiin mukaan :)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig