19/11/2012

Joulufiilistä ilmassa

Antoisaa alkanutta viikkoa teille kaikille! Podin viime viikolla ikävää talviflunssaa ja siksi blogi on vietellyt hieman hiljaiseloa sitten edellisen postauksen. Nyt olen onneksi jo paremmassa kunnossa ja valmiina tämän viikon tuleviin haasteisiin. Toivottavasti myös teidän viikkonne käynnistyi mukavasti!

Eilen teimme kotona jo alustavaa suursiivousta joulua varten. On ihan hyvä kerrankin aloittaa siivousproggis näin ajoissa, jotta joulun alusaikana olisi sitten aikaa rentoutua ja laiskotella hyvällä omallatunnolla. Joulunajan ensimmäiset glögilasilliset tuli myös nautittua eilen, kun testasimme tämän vuotisen Blossa12 -inkivääriglögijuoman. Siisti koti inspiroi tietenkin myös hieman somistamaan keittiötämme pienellä talven juhliin sopivalla rekvisiitalla.Kaapin kätköistä löytyi muutamia vanhoja koristeita, jotka pääsivät jälleen käyttöön. Tähän kokosin vielä muutamia joulufiilikseen inspiroivia sisustusideoita:


Ja muutaman aivan ihastuttavan kattauskuvan:kuvat Country Living & all over press


Minun jouluni tulee tänä vuonna olemaan valkoinen maustettuna ripauksella hopeaa ja merenvihreää. Melko moderni ja pelkistetty, mutta samalla romanttisen lämmin. Millainen joulupöytä sinulla on?


Näihin lämpimän talvisiin fiiliksiin lopetan tällä kertaa,
xoxo Laura
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig