25/07/2013

HIMOTUSLISTALLA: NY YANKEES CAPHimotuslistallani on juuri nyt klassinen New York Yankees-lippis, joka on vilahdellut viime aikoina monen julkkiksen ja bloggaajan päässä. Mikään uusi juttuhan tämä lippis ei sisänsä ole, mutta juuri nyt se tuntuu ajankohtaiselta hankinnalta. Lippis tuo asukokonaisuuteen ripauksen sporttista city chic-fiilistä kulutettujen farkkujen, valkoisen paidan ja tennareiden kanssa yhdistettynä. Toimii loistavasti myös urheillessa pitämään hiukset pois silmiltä.  Harmi, kun en tajunnut jo kauan aikaa sitten tehdyllä New Yorkin reissulla tätä itselleni ostaa!


Onneksi hätä ei ole tämän näköinen, sillä näitä klassikkolippiksiä myyvät monet verkkokaupat. Harmi vain, että suosituin sävy Navy Blue tuntuu olevan monessa paikassa loppuunmyyty. Harmaata mallia löytyy vielä ainakin StylePit-verkkokaupasta, mutta ehkä tuo laivastonsininen kiehtoo itseäni kuitenkin hieman enemmän...Muistelen muuten, että muutama vuosi sitten H&M myi vastaavia lippiksiä yhteistyölisenssillä NY Yankeesin kanssa ja muutamat skeittikaupat Helsingissä ovat ilmeisesti  pitäneet ainakin joskus näitä valikoimissaan. Etsinnät siis jatkuvat ja vinkatkaahan, jos tiedätte, mistä näitä saisi parhaiten hankittua!:) 


*photos StylePit and all over web


 xoxo Laura
SHARE:

6 kommenttia

 1. Anonyymi7/26/2013

  Forumin Carlings myy tum.sinisenä juurikin näitä samoja lippiksiä.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi7/31/2013

  ja myös stadiumissa noita näytti olevan! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista! Sain itse asiassa omani eilen StylePitin kautta, kuvamateriaalia tulossa :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi9/24/2013

  Hei onko sun stylepitiltä tulleessa lippiksessä takana sitä koon säätöjuttua ja sitä ponnarin menevää koloa? Näin kauniisti sanottuna :D

  VastaaPoista
 5. Hei! On kyllä :) Ja vaikka kyseessä siis onkin miesten malli, niin on sopiva omaan päähäni (kokoni hatuissa on yleensä 56). Voin kyllä suositella tilaamaan sieltä, toimituskin oli varsin nopea!

  VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig