16/09/2013

All BLACK with a twist

Lueskelin menneenä viikonloppuna Voilá Viola -blogin inspiroivaa nahkahameita käsittelevää postausta ja iskin siellä silmäni erityisesti tähän kokonaisuuteen. Pure perfection! Tämä yksinkertaisen tyylikäs look on paitsi elegantti, myös käytännöllinen ja helposti itselle toteutettavissa oleva kokonaisuus. Vastaanvanlaisen kokonaisuuden aion ehdottomasti tänä syksynä toteuttaa! Hankintalistalla on tosin vielä tähän kokonaisuuteen tarvittava, hieman A-linjainen (teko)nahkahame, joka näyttää upealta tumman yläosan kanssa. Monelta teistä lukijoista löytyykin varmasti asun viimeistelyyn tarvittavat mustat nilkkurit, musta nahkalaukku ja muhkea statement-kaulakoru, mutta alla vielä muutama ihanuus Zalandon valikoimasta, joilla voi halutun lookin luoda:


1. Statement-koru StyleR by post (täältä), 2. Laukku Dune (täältä), 3. Nilkkurit CAFéNOIR (täältä), 4. Neulepaita See u Soon (täältä), 5. Nahkahame Mint & Berry (täältä)


Itselläni on jo pidempään ollut "musta kausi" pukeutumisessa, sillä tummat sävyt sopivat ihanasti viilenevään säähän ja pimeneviin iltoihin. Lempivärini ovatkin mustan lisäksi juuri nyt tummansininen, viininpunainen ja kirkkaanpunainen ja samaan väriskaalaan olen sävyttänyt useina päivinä kynnet ja huulimeikin. Muutamia syksyisiä hankintoja tulossa esittelyyn tarkemmin myöhemmin, kirpeän syksyistä alkanutta viikkoa teille ja palataan!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Anonyymi9/16/2013

    Heippa!
    Voisitko laittaa välillä asukuvia itsestäsikin? Ne inspiroi eniten!

    VastaaPoista
  2. Heips! Kiva kuulla ja ilman muuta, harmikseni viime aikoina en ole ehtinyt omia asukuvia tänne päivittämään. Mutta laitan tämän työn alle :)

    VastaaPoista

Blogger Template Created by pipdig