04/10/2013

Minna Parikka VIP-Night

Varoitus heti alkuun kaikille kenkäfriikeille, että tämän postaus sisältää koukuttavan herkullisia kuvia upeista kengistä! Sain nimittäin ilokseni ystävältäni J:lta kutsun osallistua Minna Parikka VIP-iltaan eilen ja ai vitsi, millaisia kenkiä siellä olikaan näytillä. Ja kuten ihanan naiselliseen shoppailuiltaan kuuluu, kutsuvieraille oli tarjolla kuohuvaa, jonka tarjoilusta vastasi Taittingerin samppanjatalo. Illan kohokohta oli kuitenkin se, että suloinen suunnittelija Minna Parikka oli itse paikalla kertomassa uudesta Winter Wonderland -mallistostaan. Lumihankien kimmellyksestä ja talvisesta taikamaailmasta vaikutteita saanut mallisto lumosi kauneudellaan. Mallistossa nähdään etenkin sähkönsinistä, luumun ja syksyisten marjojen sävyjä sekä pikkujoulukauteen loistavasti sopivaa kimallusta, glitteriä ja tyttömäistä bling blingiä.
Syksyn-talven 2013-14 kokelma on saanut Parikan edellisten mallistojen tapaan vaikutteita myös luonnosta ja useissa kenkäpareissa nähtiin suloisia pupun-, kissan- ja bambinkorvia. Kokoelmassa on tällä kertaa mukana myös erittäin kapeakärkisiä ja hieman ohuempipohjaisia klassisia stilettikorkokenkiä perinteisten platform-korkojen rinnalla. Itse himoitsin erityisesti ylläolevassa kuvassa näkyviä kiiltonahkaisia mustia ja punaisia stilettikorkkareita.


Herkullinen fuksian sävy pääsee kenkien lisäksi oikeuksiinsa upeissa Parikan suunnittelemissa nahkahansikkaissa ja laukuissa.Grrr, eläinkuosit ovat tulleet jäädäkseen ja hurmaavat myös näissä ihanuuksissa! Oranssi, kenkää kiertävä koristereunus on upea yksityiskohta. Koron sisäpuoli on puolestaan mehukkaan pinkki.Alla näkyvät ihanuudet olivat J:n valinta ja olimme molemmat yksimielisiä siitä, että pitkän ja hartaan sovittelun jälkeen nämä olivat juuri ne TÄYDELLISET yksilöt, jotka sopivat sekä toimistoon että juhlakäyttöön! Itse olin tällä kertaa mukana makutuomarin roolissa ja täytyy sanoa, että nuo kengät olivat kyllä kertakaikkisen upeat - loistovalinta ystävältäni <3Nyt toivottelen teille kaikille ihanaa aurinkoista viikonloppua, palataan taas!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blogger Template Created by pipdig